Inovatia in constructii, adusa la CAMEX de Lafarge Gips Romania

27 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Lafarge Gips Romania este Partener al Expozitiilor Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Cluj (15 – 18 noiembrie) si Timisoara (11 – 14 octombrie).
 
In cadrul expozitiilor Camex Lafarge Gips Romania va promova cel mai inovator produs din gips-carton de pe piata nationala, Wet Area Board (WAB), singura placa de gips-carton rezistenta la umiditate extrema. "Experienta ne-a invatat o lectie valoroasa: pionierii au imbratisat noutatea si nu au ezitat niciun moment in fata necunoscutului. Astfel, s-au nascut inovatiile si acestea ne-au ajutat sa evoluam, sa facem fata cerintelor, sa intelegem lumea mai bine. Noi, Lafarge Gips Romania, ne inspiram din experientele voastre, din locurile in care mergeti, din descoperirile pe care le faceti. Domeniul constructiilor este unul in care asteptarile cresc mereu iar dorintele oamenilor se schimba. Iar noi vrem sa continuam drumul pe care pionierii l-au parcurs. Vrem sa intelegem nevoile oamenilor si sa revolutionam constructiile in functie de acestea", au precizat reprezentantii Lafarge.
 
Gips-cartonul, produsul inovator cu care va fi prezenta compania la Expozitiile CAMEX face parte din divizia "Dry Construction", care este o prioritate strategica pentru Etex, companie in care Lafarge Gips joaca un rol important. Aceasta va oferi companiei noi oportunitati de dezvoltare si ii va permite sa deserveasca mai bine nevoile clientilor sai. „Casa in care locuim, biroul in care lucram, sala in care studiem, toate acestea fac parte din din viata. Sunt locuri in care trebuie sa ne simtim protejati, comfortabili, si relaxati. Satisfactia noastra cea mai mare este sa va ajutam sa va imbunatatiti viata, asa ca vom persevera si vom continua sa descoperim cat mai mult din potentialul ideal pe care il ascund spatiile in care traim. Sa le facem sa va dea cat mai mult din ce au de oferit. Aveti in noi un partener de drum ambitios si deschis la nou. Va asteptam la Camex 2012 pentru a ne cunoaste!", au completat reprezentantii companiei.
 
Lafarge Gips Romania este primul producator autohton de placi si sisteme gips-carton si participa in calitate de Partener la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX. Compania a aderat in noiembrie 2011 la Grupul Etex, cu sediul in Belgia, lider in domeniul materialelor de constructii. Acesta are peste 16.800 de angajati, este prezent in 44 de tari din Europa, America Latina, Africa si Asia si detine 120 de fabrici, realizand o cifra de afaceri anuala de 2,86 miliarde de euro. Grupul Etex comercializeaza produse si solutii de calitate, promovate sub puternice marci locale. Segmentele sale principale de afaceri acopera: sisteme pentru acoperisuri, placi speciale pentru placari, sisteme de protectie pasiva la foc, sisteme de izolare la temperaturi ridicate si ceramica.
 
Editiile din 2012 ale Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX vor reuni companii de referinta pentru sectorul constructiilor, alaturi de specialisti in domeniu, arhitecti, proiectanti si urbanisti, si investitori in constructii din sectorul public si sectorul privat.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Proiecte rezidentiale de lux din Brooklyn, echipate cu produse personalizate Pinum, in valoare de 1,6 milioane de dolari Proiecte rezidentiale de lux din Brooklyn, echipate cu produse personalizate Pinum, in valoare de 1,6 milioane de dolari
HUF HAUS dezvolta case autonome, bazate pe energie regenerabila HUF HAUS dezvolta case autonome, bazate pe energie regenerabila
Cat te costa de fapt o locuinta prin Prima Casa? Afla de cati bani ai nevoie pentru o garsoniera de 46.000 de euro! - 04 martie 2010 Cat te costa de fapt o locuinta prin Prima Casa? Afla de cati bani ai nevoie pentru o garsoniera de 46.000 de euro! - 04 martie 2010
BIFE-SIM 2019 – locul de intalnire al celor mai importanti jucatori din industria mobilei, echipamentelor si accesoriilor! BIFE-SIM 2019 – locul de intalnire al celor mai importanti jucatori din industria mobilei, echipamentelor si accesoriilor!
Locuinte in SUA, la Targul de Imobiliare Locuinte in SUA, la Targul de Imobiliare
Topul caselor scumpe din Bucuresti Topul caselor scumpe din Bucuresti

Vezi mai multe articole