on

Garantia de 50 de ani pentru tigla metalica de la RoofArt

17 octombrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca planuiesti sa iti schimbi vechiul acoperis sau ai nevoie de unul pentru noua locuinta, probabil ai observat ca majoritatea producatorilor de tigla metalica ofera o garantie de aproximativ 30 de ani, in cele mai fericite cazuri. Ce spui de o garantie aproape dubla, de 50 de ani?

RoofArt, promotor al solutiilor durabile pentru acoperisuri de peste 20 de ani in Romania si alte tari din Europa, produce tigla metalica si accesorii de etansare cu garantie de 50 de ani.De altfel, in portofoliul producatorului poti gasi si alte tipuri de invelitori, precum si sisteme pluviale, toate produsele beneficiind de calitate superioara si durabilitate maxima.

 

 

Cu ce este diferita garantia pentru tigla metalica RoofArt?

Conform legii, producatorii de tigle metalice sunt obligati sa le ofere clientilor garantia materiei prime pe care o achizitioneaza. In timp ce in majoritatea cazurilor este emisa o garantie nefondata pe ceva real, RoofArt pluseaza si la acest capitol, oferind clientilor o garantie de 50 de ani pentru tigla metalica bazata pe garantia primita de la producatorul de materie prima.

RoofArt a investit constant in linii si utilaje profesionale pentru productia de tigle metalice, acordand atentie si materiei prime pe care o utilizeaza pentru obtinerea unui maxim de rezistenta, durabilitate si aspect impecabil. Acestea sunt principalele motive pentru care producatorul roman poate veni in intampinarea celor mai exigente nevoi ale clientilor, oferind garantia de 50 de ani pentru tigle metalice.

Tigla metalica RoofArt din gama Mat Premium Plus, pentru care garantia pentru rezistenta la oxidare este de 50 de ani, iar cea pentru mentinerea culorii si exfolierea vopselei este de 35 de ani, este facuta cu materie prima de inalta calitate, testata in cele mai grele conditii de clima: otel nordic de la SSAB Suedia. In plus, aceasta categorie de tigle metalice beneficiaza de acoperire GreenCoat® Pural BT de 50µm, iar masa stratului de zinc este de 275 g/m².

Otelul suedez SSAB este un material extrem de durabil, cu eficienta crescuta si caracteristici unice in piata. Conform rezultatelor testelor efectuate, tigla metalica facuta din aceasta materie prima poate rezista in cele mai grele conditii de mediu, de la termperaturi foarte scazute la viscole si ploi abundente, pana la actiunea directa a razelor UV și termperaturi ridicate.
 

Acoperirea GreenCoat® Pural BT aduce plus-valoare acoperisului, oferind extra protectie in fata capriciilor vremii. Ofera acoperisului rezistenta indelungata la zgarieturi si un aspect impecabil timp indelungat, inclusiv stabilitate a culorii tiglei metalice. In plus, acoperirea GreenCoat® este o alegere sustenabila: o mare parte a materialului traditional pe baza de produse fosile este inlocuita de o componenta bio, provenita din uleiuri vegetale. Astfel, tigla metalica RoofArt contribuie activ la protecția mediului prin reducerea emisiilor de noxe in aer.
 

La toate aceste caracteristici ale tiglei metalice cu garantie extinsa de la RoofArt se adauga si stratul de zinc de 275 g/m, menit sa protejeze miezul de otel impotriva coroziunii.
 

De ce este importanta garantia pentru acoperisul metalic?

In general, atunci cand vrei sa achizitionezi un aparat electrocasnic, de exemplu, esti interesat de durata garantiei oferita de catre producator. Cu cat este mai extinsa, cu atat creste si probabilitatea de a cumpara produsul respectiv. Desigur, materia prima pentru acoperisul tau, care este extrem de important pentru siguranta si confortul din locuinta si care implica o investitie mult mai mare, nu ar trebui sa fie o exceptie de la aceasta regula.

Un acoperis nou este o investitie majora. Asa ca, de ce nu ti-ai dori sa fie protejat de o garantie extinsa? In fond, in cazul in care exista nereguli, nu vei mai fi nevoit sa ai cheltuieli suplimentare. Mai mult decat atat, daca vei decide, la un moment dat, sa iti pui in vanzare locuinta, un acoperis cu garantie extinsa poate creste valoarea proprietatii.


Alege sa stai la adapost de probleme si sa iti protejezi casa cu un acoperis cu garantie extinsa, beneficiind de avantajele tiglei metalice de la RoofArt. In portofoliul de produse de pe site-ul producatorului exista mai multe variante din care poti selecta una potrivita perfect designului casei tale, iar echipa de specialisti te poate consilia pentru a face cea mai inspirata alegere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rufster lanseaza Nova, un nou model de tigla metalica Rufster lanseaza Nova, un nou model de tigla metalica
Izolarea acoperisului Izolarea acoperisului
Cum evitam stricaciunile provocate de ploi acoperisurilor Cum evitam stricaciunile provocate de ploi acoperisurilor
Importanta montarii corecte a parazapezilor pe acoperis Importanta montarii corecte a parazapezilor pe acoperis
Intretinerea acoperisului Intretinerea acoperisului
INVELITORI: Sindrile din lemn INVELITORI: Sindrile din lemn

Vezi mai multe articole