Bramac

Cum alegi un acoperiş de calitate

19 august, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Alegerea unui acoperiş poate fi o sarcină dificilă. Trebuie luaţi în calcul o mulţime de factori care influenţează calitatea acoperişului. Pentru a lua cea mai bună decizie, trebuie să acorzi atenţie rezistenţei  materialului, capacităţii sale de izolare termică, duratei de viaţă şi, desigur, criteriului estetic.

Cum pe Internet există puţine surse de încredere care oferă informaţii actuale şi avizate, acestea se pierd printre multitudinea de speculaţii, iar cercetarea poate deveni anevoioasă. Să nu uităm, este vorba de o investiţie deloc de neglijat, deci a fi informat este cheia cumpărării produsului ideal.

Dintre informaţiile pe care le poţi găsi pe Internet, Bramatica este poate cea mai profesională şi completă sursă atunci când vine vorba de acoperişuri. Ştiinţa Bramaticii propune o perspectivă nouă asupra detaliilor tehnice care privesc acoperişurile, explicate publicului din online cu ajutorul specialiştilor din domeniu. Bramac explică ştiinţa acoperişurilor pe înţelesul tuturor. Primii care au luat lecţii sunt chiar câţiva reprezentanţi ai Internetului: BRomania, Neamţu’ şi chiar celebrul Perversu’ de la Târgu Ocna.

Lecţia a patra de Bramatică abordează tema structurii de lemn a acoperişului. Aflăm, printre altele, că greutatea ţiglelor reprezintă doar 14% din greutatea susţinută de acoperiş. Este important de reţinut că structura de rezistenţă suportă încărcări considerabile din cauza intemperiilor (vânt, ploi, zăpadă, gheaţă). Tocmai de aceea, acoperişul ales să fie rezistent, nu uşor. *insert spot campanie*
Atât lecţiile anterioare (despre ţigle, durata de viaţă a acoperişului şi izolaţia termică), cât şi aceasta pot fi urmărite pe www.bramatica.ro. Vezi cum decurg orele de Bramatică împreună cu BROmania, Plăpându’, Neamţu’ şi Perversu’.

Învaţă Bramatica şi fă cele mai bune alegeri când vine vorba de acoperişul casei tale. Selectează atent materialul cel mai rezistent şi asigură-te că vei avea acoperişul pe care ţi-l doreşti. Ia notiţe din lecţiile de Bramatică! Le găseşti pe site sau pe pagina de Facebook.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tigla ceramica sau tigla metalica? Tigla ceramica sau tigla metalica?
Acoperiș din țiglă metalică – 10 avantaje pentru casa ta Acoperiș din țiglă metalică – 10 avantaje pentru casa ta
Greseli pe care sa nu le faci la montarea termoizolatiei acoperisului Greseli pe care sa nu le faci la montarea termoizolatiei acoperisului
Detalii despre montarea membranelor pentru acoperisuri Detalii despre montarea membranelor pentru acoperisuri
Tipuri de invelitori... Tipuri de invelitori...
Rufster lanseaza Nova, un nou model de tigla metalica Rufster lanseaza Nova, un nou model de tigla metalica

Vezi mai multe articole