Ferestre Gealan

Gealan furnizeaza ferestre pentru Cartierul Solar

02 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Gealan, lider pe piata locala de profile din PVC pentru ferestre si usi, completeaza standardele înalte de eficienta ale Cartierului Solar, prin furnizarea a 13.000 mp de ferestre din gama FUTURA. Astfel, primul ansamblu rezidential din Romania dotat cu panouri solare care genereaza energie verde, beneficiaza de avantajele unui produs unic, care integreaza cele mai moderne tehnologii pentru a obtine valori de casa pasiva, dar si un design elegant.

„În urmatorii ani, toate constructiile vor fi obligate sa respecte reglementarile de mediu care sa implice un consum energetic si costuri reduse, prin urmare, dezvoltarea unui asamblu „verde” precum este Cartierul Solar avea nevoie de cele mai performante ferestre, iar sistemul Futura raspunde perfect cerintelor. Suntem convinsi ca locuitorii celor 1000 de apartamente din complex se vor bucura de confort sporit, siguranta, eficienta maxima si design aparte”, a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan Romania.

„Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde din Romania, urmareste reducerea costurilor de întretinere, fapt pentru care parteneriatul cu Gealan a decurs firesc prin echiparea cu o tamplarie de înalta calitate asa cum o demonstreaza sistemul Futura. Izolarea termica excelenta sustine conceptul nostru, iar design-ul atragator al profilelor respecta stilul interior si arhitectural al cladirilor”, a declarat Eugen Ionescu, Project Manager Cartierul Solar.

Gealan va furniza profile FUTURA pentru toate cele 14 blocuri ale Cartierului Solar, mai exact pentru un numar total de 1000 de apartamente. Locuitorii primelor patru blocuri finalizate se pot bucura înca din aceasta vara de avantajele ferestrelor performante, urmand ca faza a doua a proiectului sa fie finalizata în iunie 2017, iar întregul proiect are ca termen de finalizare luna decembrie 2018.

Gealan Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC, este compania care produce, de aproape 20 de ani, profile din PVC pentru usi si ferestre.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vanzari doar cu certificat energetic Vanzari doar cu certificat energetic
3,7 miliarde euro pentru termoficare 3,7 miliarde euro pentru termoficare
Codul de etica cu privire la inteligenta artificiala: Bosch stabileste instructiunile pentru utilizarea inteligentei artificiale Codul de etica cu privire la inteligenta artificiala: Bosch stabileste instructiunile pentru utilizarea inteligentei artificiale
Cat te costa de fapt o locuinta prin Prima Casa? Afla de cati bani ai nevoie pentru o garsoniera de 46.000 de euro! - 04 martie 2010 Cat te costa de fapt o locuinta prin Prima Casa? Afla de cati bani ai nevoie pentru o garsoniera de 46.000 de euro! - 04 martie 2010
Miele recomanda frigiderul vedeta al sezonului: KFN 29683, dotat cu functii exclusive pentru vara Miele recomanda frigiderul vedeta al sezonului: KFN 29683, dotat cu functii exclusive pentru vara
Credite cu taraita in programul Credite cu taraita in programul "Prima casa" - 25 Iunie 2009

Vezi mai multe articole