GEtAN va comercializa primul sistem combinat pe piata din Romania

03 aprilie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

GEtAN, cel mai mare producator de profile din PVC pentru ferestre si usi a participat recent la targul international de la Nürnberg unde a prezentat noul sistem S
S 9000 cu garnitura de bataie
9000 cu garnitura de bataie si mediana care va fi introdus pe piata locala incepand cu luna august.
 
Noul sistem S 9000 reprezinta primul sistem combinat de pe piata si a fost unul dintre centrele de greutate ale GEtAN la targul fensterbau / frontale 2012, cea mai importanta manifestare in domeniul constructiilor de ferestre, usi, fatade la nivel mondial.
 
Intrducerea pe piata a noului sistem S 9000 este planificata pentru luna august a acestui an, atat in variata alba cat si in culori decor. Tot atunci va fi disponibila si o gama larga de accesorii: profile de latire, profil de colt la 90°, profile de colt variabil, cuplaj static si profile de legatura.
 
De asemenea, GEtAN va continua anul acesta seria inovatiilor prin extinderea tehnicii IKD. Daca pana in prezent aceasta tehnica era disponibila numai la cercevele, pana la sfarsitul anului 2012 va fi disponibila izolarea suplimentara a profilelor IKD si pentru tocuri, ceea ce va permite o termoizolare de exceptie, la standarde de casa pasiva.
 
Caracteristicile noului sistem S 9000
Sistemul S 9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste in egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea impreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf  de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEtAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o inaltime de 25 mm in care sticla este acoperita.
Apartenenta sistemului S 9000 la familia de sisteme GEtAN este usor de recunoscut de catre consumatori. Forma bazei tocului si a piciorusului baghetei, precum si pozitionarea gaurilor de drenaj sunt elemente specifice portofoliului de sisteme GEtAN pe care le regasim si la noul sistem combinat. De asemenea inclinatia de 15° a buzei profilelor, identica cu cea a altor sisteme GEtAN, impreuna cu latimile reduse la vedere subliniaza design-ul mereu de actualitate.
Sistemul S 9000 aduce argumente convingatoare si din punct de vedere constructiv. Un concept integrat de armare vizeaza geometrii simple de armatura in toc si cercevea, in timp ce folosirea canalelor pentru suruburi la montajul montantului reprezinta o tehnica optimizata de asamblare. Nu in ultimul rand garnitura centrala protejeaza elementele de feronerie de umezeala, asigurand astfel un bun comportament la deschidere si la temperaturi scazute.
 
Un aspect important in dezvoltarea noului sistem S 9000 l-a jucat si combinatia cu STV®. Prin aceasta tehnica noua de lipire, geamul si cerceveaua se lipesc cu ajutorul unei benzi ultra-performante, special dezvoltata pentru folosirea la constructia de ferestre. Folosirea acestei tehnici da posibilitatea prelucratorului de profile GEtAN fie sa renunte total la armatura din cercevea la marimi standard de fereastra, fie sa construiasca elemente mai mari.
 
Prezent sub motto-ul „Inovatie in sistem“, in centrul conceptului de comunicare dezvoltat de GEtAN pentru targul fensterbau/frontale 2012 s-a aflat izolarea suplimentara a profilelor IKD®, montarea geamului in mediu uscat STV®, sistemele cu adancime mare de constructie S 7000 IQ plus si S 8000 IQ plus, precum si procedeul acrylcolor. Targul international de la Nürnberg are loc o data la doi ani.
Despre GEtAN Romania
Gealan Romania este compania care produce, de circa 18 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. In prezent Gealan Romania detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu aproximativ 600 firme partenere in Romania pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Chiriile din Bucuresti - la acelasi nivel cu cele din Budapesta, Praga sau chiar Paris Chiriile din Bucuresti - la acelasi nivel cu cele din Budapesta, Praga sau chiar Paris
Schneider Electric lansează opțiuni de baterii Li-ion Schneider Electric lansează opțiuni de baterii Li-ion
Redevco: Piata imobiliara este supraincalzita Redevco: Piata imobiliara este supraincalzita
carantina carantina
Dezvoltatorii nu sunt lasati de banci sa scada preturile sub o anumita limita - 19 Noiembrie 2009 Dezvoltatorii nu sunt lasati de banci sa scada preturile sub o anumita limita - 19 Noiembrie 2009
Admiratorii de targuri imobiliare vor avea parte in acest an de 11 evenimente Admiratorii de targuri imobiliare vor avea parte in acest an de 11 evenimente

Vezi mai multe articole