GEZE lanseaza noi produse inovatoare la targul BAU din Munchen

29 ianuarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

GEZE. Suntem interesați de soluții.

“În 2015, târgul BAU își va menține reputația ca fiind cel mai important târg comercial pentru industria de construcții. Acest lucru devine evident datorită numărului copleșitor de vizitatori prezenți la standul nostru și nu numai. Soluțiile noastre privind produsele pe care le prezentăm în cadrul standului nostru grupate pe trei categorii – Soluții Profesionale, Soluții rezidențiale și soluții de service – au atras un interes semnificativ din partea publicului participant la târg la nivel internațional. La GEZE, accentul este mereu pus pe soluții inovatoare de sistem referitoare la produse care sunt orientate către dorințele particulare ale clienților și partenerilor noștri.  Acest lucru este în totală concordanță cu motto-ul nostru: GEZE. Suntem interesați de soluții.”, explică Brigitte Vöster-Alber, Directorul General Executiv.

Soluții profesionale
Printre produsele care sunt dezvăluite pentru prima dată în cadrul târgului BAU se numără sistemele de uși multifuncționale și automate pentru ușile mari, grele cu o singură foaie sau două foi. Sistemul de acționare Powerturn pentru uși batante reprezintă unul dintre punctele culminante în cadrul târgului, și este de asemenea un prim exemplu pentru un eveniment de design multifuncțional. Provocarea bazată pe forță permite vizitatorilor să descopere cât de puternic poate fi acesta. Se dovedește de asemenea a fi un ”puternic” jucător de echipă în cadrul sistemului GEZE pentru uși duble. Sistemul Powerturn a fost testat din punct de vedere al sustenabilității și a primit certificatul de sustenabilitate EPD (Declarația de mediu a produsului) chiar în prima zi a târgului.

Sistemul Powerdrive pentru uși glisante este profesionistul ”puternic” în situații care implică lățimi mari ale deschiderii. Cu noile variante Powerdrive etanș (pentru intrări care duc la camere curate închise etanș) și Powerdrive ermetic (pentru intrări care duc la medii sterile), GEZE prezintă agregatele energetice respective sub forma unor soluții de sistem asociate cu sisteme complete de uși.
În cadrul programului său de tehnologie pentru ferestre, GEZE prezintă soluții pentru extracția naturală a fumului și gazelor fierbinți precum și ventilarea zilnică. GEZE oferă componente pentru cele mai diverse elemente ale ferestrelor și domenii de aplicare. Aceste componente pot fi combinate într-o manieră flexibilă. Când este vorba de noua aplicație pentru ferestre de aerisire cu funcția de deschidere paralelă la fațadele moderne din sticlă, noul dispozitiv ”inteligent” de acționare cu lanț RWA Slimchain (din seria elementelor de acționare a ferestrelor IQ) nu face doar deliciul arhitecților. Interfața cu alte componente KNX în cadrul unui sistem de management al clădirii reprezintă o altă caracteristică nouă. Cutia IQ KNX facilitează un sistem de ventilație controlată și naturală care oferă un nivel maxim de confort și siguranță.

GEZE demonstrează de asemenea competența sa în ceea ce privește sistemele din sticlă. O lățime de profil de doar 30 milimetri și geamuri din sticlă izolatoare reprezintă caracteristici standard ale noului sistem manual de perete glisant (MSW) cu foi încadrate.  Atunci când este combinat cu noua variabilă MSW sub-structură și noua tehnologie SmartGuide, care facilitează diverse aranjamente pentru locul de parcare și sporește ușurința de utilizare, acesta permite implementarea sistemelor MSW care sunt în același timp eficiente din punct de vedere energetic cât și transparente.

În sălile de conferință vizitatorii pot experimenta modul în care pereții complet din sticlă cu diferite modele și funcționalități pot rezulta dintr-o singură soluție modulară. Noul sistem Pendulo face posibilă realizarea unor noi încăperi fără niciun fel de intervenții elaborate care să afecteze învelișul de structură. Profilul de bază al panourilor fixe Pendulo constituie baza pentru noul profil cu panou fix modular. Acest lucru facilitează un grad maxim de libertate creativă atunci când este vorba de pereți din sticlă statici.

Soluții rezidențiale
În cadrul standului, o inovație asociată cu ușile de interior de înaltă calitate este prezentată prin intermediul unui spectacol de pantomimă apreciat de public. Cu un mod de funcționare cu totul nou, sismul ActiveStop de amortizare pe ambele direcții de intrare oferă un grad unic de confort și protectie în cadrul întregii game de pivotare a ușii.

Pentru prima dată GEZE prezintă un sistem de uși de intrare complet care oferă accesibilitate, protecție anti-efracție și un dispozitiv de control al accesului prin intermediul unei combinații între sistemul de acționare automată pentru uși batante unidirecțional ECturn Inside, un sistem de închidere în mai multe puncte și noul sistem autonom de control al accesului GEZE SecuLogic GCER 100, toate acestea fiind certificate conform standardelor in vigoare.

GEZE prezintă de asemenea noi sisteme cu acționare manuală pentru ușile glisante. Luminozitatea optică și ușurința de manipulare pot fi în prezent obținute în cazul foilor de uși cu o greutate de până la 120 kilograme. Cu toate că acestea două sunt identice în aparență, noul sistem GEZE Levolan 120 pentru uși glisante dispune de o capacitate portantă care poate transporta de două ori mai mult decât s-a demonstrat pentru Levolan 60. Rollan 40 NT SoftStop face posibilă utilizarea ușilor glisante ușoare într-un mod mult mai confortabil. GEZE a echipat sistemele testate și verificate pentru ușile cu două foi care cântăresc până la 80 kilograme cu un sistem nou de amortizare.


Soluții de service
La GEZE serviciul personalizat reprezintă o prioritate. Soluțiile adresate clienților demonstrează modul în care GEZE îndeplinește dorințele speciale cu ajutorul soluțiilor sale orientate spre aplicabilitate.

Vizitatorii la târg pot de asemenea să interacționeze cu portalul GEZE adresat clienților care oferă numeroase instrumente utile privind serviciile.

Domeniul Managementului de obiect al GEZE oferă informații cu privire la modul în care GEZE oferă asistență arhitecților din întreaga lume cu privire la sarcina de a implementa cele mai diverse proiecte de construcții. Această asistență acoperă fiecare etapă a proiectului.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum aleg romanii bancile cand iau un credit pentru casa Cum aleg romanii bancile cand iau un credit pentru casa
Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements! Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements!
Grupul TeraPlast, crestere de 41% a EBITDA si 21% a cifrei de afaceri, in 2019 Grupul TeraPlast, crestere de 41% a EBITDA si 21% a cifrei de afaceri, in 2019
Locul de odihna din gradina Locul de odihna din gradina
Pretul terenurilor Pretul terenurilor
Ritm mai lent la constructii Ritm mai lent la constructii

Vezi mai multe articole