Gradina de vara - masa, foisor, flori

Gradina de vara

20 iulie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vara este, fara indoiala, anotimpul pe care il petrecem cel mai mult in aer liber. Insa cu totii ne dorim sa  evadam din peisajul urban si sa petrecem perioada cea mai calduroasa a anului intr-un spatiu verde, aerisit si racoros.

Gradina de vara poate fi un raspuns pentru toti cei care au acces la un petic de pamant si isi doresc sa se deconecteze de la peisajul urban irespirabil.

Primul lucru de care trebuie sa te ocupi cand e vorba de gradina ta de vara: plantele. Palmieri, cactusi, trandafiri japonezi, petunii, margarete sunt doar cateva din alegerile pe care le poti face ca sa transformi un petec de pamant din mijlocul orasului intr-un paradis vegetal.

Mobilierul de gradina este al doilea lucru important pe care trebuie sa il ai in vedere cand te gandesti la o gradina de vara. In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie poti alege un mobilier mai mult sau mai putin complex. In jurul unei mese poti pune mai multe scaune si chiar si un balansoar. Singurul criteriu de care trebuie sa tii cont este gradul de confort pe care aceste obiecte ti-l ofera. 
Recomandarea noastra este sa alegi mobilierul din lemn sau din ratan. Se integreaza mai bine in peisajul vegetal si va contribui la senzatia ca esti in sanul naturii, departe de poluare si de trafic. 

Sa lucrezi cu plantele si sa amenajezi o gradina poate fi mai relaxant si mai reconfortant decat iti imaginezi. Iti garantam ca dupa ce termini “munca” o sa te simti ca si cum te-ai intoarce dintr-o scurta vacanta. Ca sa nu mai vorbim despre cum o sa te simti cand iti vei petrece serile in micul tau paradis secret, inconjurat de verdeata si savurand o limonada.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Masina de tuns gazonul – cum o manevrezi in siguranta, scurt ghid de tuns gazonul Masina de tuns gazonul – cum o manevrezi in siguranta, scurt ghid de tuns gazonul
Gradinile englezesti s-au nascut la Roma Gradinile englezesti s-au nascut la Roma
Ambrozia, bomba cu alergii de pe terenurile neamenajate Ambrozia, bomba cu alergii de pe terenurile neamenajate
Ghidul gradinarului incepator – 7 sfaturi pentru un debut de succes Ghidul gradinarului incepator – 7 sfaturi pentru un debut de succes
Organizarea magaziei: cum sa iti asezi toate sculele intr-o ordine perfecta Organizarea magaziei: cum sa iti asezi toate sculele intr-o ordine perfecta
Primele lucrari in livada - Cum putem obtine roade la putin timp dupa plantarea unui pom fructifer Primele lucrari in livada - Cum putem obtine roade la putin timp dupa plantarea unui pom fructifer

Vezi mai multe articole