Pepenele rosu: De ce este indicat sa mancam semintele si cum recunosti fructele tratate chimic
06 iulie, 2017
Chiar daca au umplut tarabele din piete si de pe marginea soselelor cu ceva timp inaintea sezonului cu care eram obisnuiti, pepenii rosii sunt copti si pregatiti sa faca parte din meniul nostru. Insa, ca in fiecare an, inainte de achizitionarea unui pepene, apare mereu intrebarea: “Oare o fi bun?” In mod traditional, de-a lungul timpului s-au impamantenit cateva procedee prin care un cumparator isi poate da seama destul de usor de calitatea fructului. In cazul in care nu stii sau ai uitat care sunt acestea, ti le reamintim in continuare. 1. Greutatea Un pepene rosu trebuie sa fie neaparat greu. Astfel, daca dintre doi pepeni vei simti ca unul cantareste mai mult, recomandarea este sa optezi pentru acela. 2. Punctul de coacere Daca pepenele prezinta o culoare galbena in partea inferioara,…
mai mult >