on

"Haideti, cu mic, cu mare, sa facem scoala sclipitoare!"

29 ianuarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In intervalul Oct-Dec 2017 compania Pons RO Prodcom - importator, producator si distribuitor de detergenti si produse de curatenie - a desfasurat o actiune de Corporate Social Responsability adresata elevilor. Campania s-a desfasurat sub forma unui concurs menit sa ajute tinerii sa inteleaga cat de importanta este curatenia pentru sanatatea si dezvoltarea lor personala. Orice scoala generala sau liceu din Romania s-a putut inscrie in acest concurs, mecanismul fiind simplu: cea mai curata sala de clasa / baie castiga cele mai eficiente produse devotate curateniei, pentru un an intreg!
Indemnate de sloganul "Haideti, cu mic, cu mare, sa facem scoala sclipitoare!" s-au inscris la concurs nu mai putin de 40  scoli generale si licee.

Elevii au dat dovada de spirit de competitie si au postat pe pagina Facebook Asevi poze cu sala de clasa/baia sau cu scoala. Pe 18 decembrie 2017 pozele si mesajele primite i-au transformat pe 21 micuti dintr-o clasa clasa Pregatitoare si o clasa IDE la Scoala Gimnaziala „Alexandru Radulesti” din localitatea Marculesti, judetul Ialomita, in castigatorii concursului. Scoala va primi de la Pons Ro Prodcom produse Asevi suficiente pentru intreg anul 2018!

„Am fost realmente impresionati de munca depusa de tinerii care au pus mult suflet in mesajul pe care ni l-au transmis. Implicarea elevilor si profesorilor au depasit asteptarile noastre. Si pentru ca sinceritatea si frumusetea postarilor lor chiar merita toate premiile din lume, am decis sa ‚castige’ toti, asadar zilele urmatoare le va parveni un set de produse Asevi si celorlalte scoli. Ne bucuram de aceasta receptivitate si promitem ca vom reveni in curand cu noi provocari creative pentru ei.” – a declarat directorul adjunct Pons Ro Prodcom, doamna Monica Gradinaru.

„Nu pot sa va descriu reactia copiilor atunci cand au aflat ca am fost desemnati castigatori! Acum cred ca vor castiga toate concursurile... asa incredere au in ei! Am fost incantati sa vedem o astfel de initiativa in randul scolilor. Am participat cu mare drag si am vrut sa implicam cat mai mult elevii in aceasta actiune. Partea buna este ca ei aplica si acasa ceea ce au vazut la scoala si sunt mai atenti la curatenia din jurul lor, iar asta mi-au impartasit chiar copiii! Si, in plus, competitivitatea in actiunile educative este una extrem de importanta pentru parcursul lor in viata. Ne bucuram sa avem parte de produsele de curatenie Asevi pentru un an de zile, cu atat mai mult cu cat toti ne-am obisnuit cu eficienta si mirosul placut al produselor lor.” – a declarat doamna Udrea Eugenia, profesor pentru invatamantul primar la Scoala Gimnaziala „Alexandru Radulesti” din localitatea Marculesti, judetul Ialomita.

In Romania Pons Ro Prodcom s-a infiintat in 1995, insa povestea Pons Quimicas a inceput in anul 1965 in inima Spaniei, atunci cand o familie a pus bazele fabricii din dorinta de a deslusi toate tainele curateniei perfecte si a parfumurilor persistente. Numele marcii ASEVI provine chiar de la initialele numelor celor cinci baieti ai fondatorului. Tehnologia de fabricare folosita, laboratoarele proprii si experienta acumulata de-a lungul celor peste 50 ani garanteaza pe deplin calitatea acestor produse.

http://www.ponsquimicas.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

\ \"Romania − locul pentru o investitie imobiliara inteleapta\"
Designerul John Herrera si Epson colaboreaza pentru lansarea unei colectii Haute Couture la London Fashion Week Designerul John Herrera si Epson colaboreaza pentru lansarea unei colectii Haute Couture la London Fashion Week
Decalajul preturilor la case Decalajul preturilor la case
Grupul TeraPlast a dobandit controlul asupra Depaco Grupul TeraPlast a dobandit controlul asupra Depaco
Tranzactiile cu terenuri, in stagnare - 26 August 2009 Tranzactiile cu terenuri, in stagnare - 26 August 2009
Garsonierele din blocurile vechi, campioane la ieftinire - 27 iulie 2010 Garsonierele din blocurile vechi, campioane la ieftinire - 27 iulie 2010

Vezi mai multe articole