Hidroizolatii Conduraru – 15 ani de experienta!

02 februarie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Conduraru Grup activeaza in domeniul constructiilor, prin furnizarea si montajul sistemelor integrale de izolatii, fiind specializata pe sectorul lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii, pentru constructii civile si industriale deopotriva, atat pe plan local, in Bucuresti, cat si la nivel national (in toata tara).

Serviciile oferite cuprind atat lucrari de la zero, in cadrul proiectelor de ridicare a imobilelor, incepand cu infrastructura unui imobil, unde avem lucrari de hidroizolatie radier, hidroizolatie fundatie, la suprastructura imobilului, hidroizolatie terasa, in diverse structuri de terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa inversata, acoperisuri inierbate, atat prin realizarea teraselor cu vegetatie, cat si prin lucrari de reabilitare, in cazul sistemelor deteriorate.

Conduraru Grup garanteaza calitatea indelungata a sistemelor de termoizolatie si hidroizolatie, asigurandu-va o garantie integrala asupra fiecarui sistem executat, fie ca vorbim de o hidroizolatie monostrat, hidroizolatie in dublu-strat sau sistem complet de termohidroizolatie.

Societatea este certificata ISO 9001 si ISO 14001, certificatele obtinute fiind inca un aspect, care vine sa intareasca increderea clientului intr-o companie stabila, cu o vasta experienta in acest domeniu.

Compania dispune de toate resursele necesare realizarii lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, a hidroizolatiei cu membrana pvc sau a lucrarilor de impermeabilizare, cu solutii pensulabile, hidroizolatie bicomponenta sau monocomponenta.

Conduraru Grup Hidroizolatii, dispune de personal calificat si logistica interna pentru realizarea unor lucrari de inalta calitate, folosind cele mai performante materiale.  

Drept marturie a calitatii oferite de-a lungul timpului, societatea Conduraru Grup Hidroizolatii se bucura de un portofoliu impresionant de clienti, precum si de numeroase recomandari din partea acestora, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari si beneficiari persoane fizice.

Pentru informatii detaliate, va invitam pe site-ul companiei www.hidroizolatii-conduraru.ro

 

Hidroizolatii Conduraru - calitate pentru viitor!

 

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Str. Utiesului nr.15, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104
E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum recunosti un polistiren performant energetic? Cum recunosti un polistiren performant energetic?
Termoizolare de top cu polistirenul grafitat Termoizolare de top cu polistirenul grafitat
Izolatia eficienta a planseului spre pod Izolatia eficienta a planseului spre pod
Izolatia contra frigului: economii mari cu preturi mici Izolatia contra frigului: economii mari cu preturi mici
Izolatia termica a cabanelor din lemn Izolatia termica a cabanelor din lemn
Analiza comparativa intre vata minerala de sticla si vata minerala bazaltica - partea a doua Analiza comparativa intre vata minerala de sticla si vata minerala bazaltica - partea a doua

Vezi mai multe articole