on

HORNBACH: Cum putem proteja casa de hoti cu ajutorul sistemelor inteligente

16 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Românii înțeleg tot mai mult importanța protejării căminului împotriva spargerilor și, astfel, alocă tot mai mult bugete pentru a achiziționa produse ce asigură un grad de siguranță sporită a casei. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, pune permanent la dispoziția clienților un sortiment variat de produse dedicate protecției locuinței. În plus, în luna februarie organizează o expoziție dedicată sistemelor de acest tip, iar consultanții din magazine oferă sfaturi privind vulnerabilitățile domiciliului și cum pot fi acestea rezolvate eficient.

Astfel, în luna februarie Hornbach organizează, în toate magazinele, expoziții dedicate siguranței locuințelor, și invită clienții să descopere care sunt punctele slabe în securitatea casei, dar și cum pot îmbunătăți acest aspect și ce articole pot cumpăra pentru a avea protecție împotriva hoților.

“Fie că se dorește o informare despre când a fost deschisă o ușă sau o fereastră, depistarea prezenței persoanelor străine într-o anumită zonă din locuință, chiar și de la distanță de casă, ridicarea sau coborârea jaluzelelor la anumite ore sau pornirea unor surse de iluminat automat, soluțiile se regăsesc în magazinele Hornbach. În plus, oferim clienților posibilitatea de a identifica pericolele în ceea ce privește siguranța locuinței, dar și soluțiile necesare pentru a preîntâmpina astfel de probleme cu ajutorul produselor dedicate”, a menționat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Care sunt punctele vulnerabile ale unei locuințe

Potrivit statisticilor, de cele mai multe ori, ferestrele neasigurate sunt deschise în mai puțin de 10 secunde, 32% dintre spargerile de locuințe realizându-se astfel. Alte puncte vulnerabile în cazul spargerilor de locuințe sunt ușile de terase (48%), ușile de la intrare (12%), dar și pivnițele (7%).

În magazinele Hornbach, clienții vor putea găsi sisteme inovatoare care securizează casele, de la dispozitive mecanice de siguranță pentru ferestre și uși precum sisteme de închidere, mânere cu închidere suplimentară cu cheie, atât pentru uși cât și pentru geamuri, amortizoare, la sisteme digitale precum camere de luat vederi, interfoane și senzori de mișcare ce pot detecta potențialii intruși.

Dintre brandurile recomandate și promovate de retailer în cadrul expoziției tematice din această lună se numără Abus, Funktechnik și Burgwächter.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

"Aroganta agentului imobiliar de pana acum va disparea" "Aroganta agentului imobiliar de pana acum va disparea"
bim.GROUP Ltd. își extinde capacitatea de proiectare pe piața din România bim.GROUP Ltd. își extinde capacitatea de proiectare pe piața din România
Vara aceasta porneste in calatorie cu noile produse de la Tefal! Vara aceasta porneste in calatorie cu noile produse de la Tefal!
Apartamentele de lux din Capitala - pentru buzunare mari si medii Apartamentele de lux din Capitala - pentru buzunare mari si medii
HUF HAUS dezvolta case autonome, bazate pe energie regenerabila HUF HAUS dezvolta case autonome, bazate pe energie regenerabila
Eficienta 2 in 1 si timp redus la jumatate - Rowenta Clean & Steam Eficienta 2 in 1 si timp redus la jumatate - Rowenta Clean & Steam

Vezi mai multe articole