on

HORNBACH: Cum putem proteja casa de hoti cu ajutorul sistemelor inteligente

16 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Românii înțeleg tot mai mult importanța protejării căminului împotriva spargerilor și, astfel, alocă tot mai mult bugete pentru a achiziționa produse ce asigură un grad de siguranță sporită a casei. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, pune permanent la dispoziția clienților un sortiment variat de produse dedicate protecției locuinței. În plus, în luna februarie organizează o expoziție dedicată sistemelor de acest tip, iar consultanții din magazine oferă sfaturi privind vulnerabilitățile domiciliului și cum pot fi acestea rezolvate eficient.

Astfel, în luna februarie Hornbach organizează, în toate magazinele, expoziții dedicate siguranței locuințelor, și invită clienții să descopere care sunt punctele slabe în securitatea casei, dar și cum pot îmbunătăți acest aspect și ce articole pot cumpăra pentru a avea protecție împotriva hoților.

“Fie că se dorește o informare despre când a fost deschisă o ușă sau o fereastră, depistarea prezenței persoanelor străine într-o anumită zonă din locuință, chiar și de la distanță de casă, ridicarea sau coborârea jaluzelelor la anumite ore sau pornirea unor surse de iluminat automat, soluțiile se regăsesc în magazinele Hornbach. În plus, oferim clienților posibilitatea de a identifica pericolele în ceea ce privește siguranța locuinței, dar și soluțiile necesare pentru a preîntâmpina astfel de probleme cu ajutorul produselor dedicate”, a menționat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Care sunt punctele vulnerabile ale unei locuințe

Potrivit statisticilor, de cele mai multe ori, ferestrele neasigurate sunt deschise în mai puțin de 10 secunde, 32% dintre spargerile de locuințe realizându-se astfel. Alte puncte vulnerabile în cazul spargerilor de locuințe sunt ușile de terase (48%), ușile de la intrare (12%), dar și pivnițele (7%).

În magazinele Hornbach, clienții vor putea găsi sisteme inovatoare care securizează casele, de la dispozitive mecanice de siguranță pentru ferestre și uși precum sisteme de închidere, mânere cu închidere suplimentară cu cheie, atât pentru uși cât și pentru geamuri, amortizoare, la sisteme digitale precum camere de luat vederi, interfoane și senzori de mișcare ce pot detecta potențialii intruși.

Dintre brandurile recomandate și promovate de retailer în cadrul expoziției tematice din această lună se numără Abus, Funktechnik și Burgwächter.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Doar 4,3% din locuinte sunt asigurate Doar 4,3% din locuinte sunt asigurate
Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010 Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010
Saint-Gobain Romania se implica in proiectul BIG BUILD 2019, realizat in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania Saint-Gobain Romania se implica in proiectul BIG BUILD 2019, realizat in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania
birouri birouri
ROMEXPO a organizat CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – evenimentul reper pentru sectorul constructiilor si amenajarilor interioare ROMEXPO a organizat CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – evenimentul reper pentru sectorul constructiilor si amenajarilor interioare
Cinci motive pentru care sa cumperi sau nu o casa acum - 08 aprilie 2010 Cinci motive pentru care sa cumperi sau nu o casa acum - 08 aprilie 2010

Vezi mai multe articole