on

Hoval-SolKit-aqua: punerea in functiune a panourilor solare, acum in numai patru minute

20 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Punerea în funcțiune a panourilor solare pentru o casă unifamiliala poate dura chiar si o jumătate de zi. Dar nu trebuie să fie așa neapărat. Hoval a redus acum timpul la numai patru minute, ceea ce înseamnă o economie considerabilă. Timpul înseamnă bani.

Fiecare instalator a murmurat, probabil, câteva cuvinte alese sub respirație atunci când a instalat astfel de echipamente pentru casele unifamiliale. Colectoarele solare termice au fost instalate, dar acum este timpul pentru punerea în funcțiune - ceva care ar putea dura cu ușurință o jumătate de zi. Hoval a redus acum durata la 4 minute datorită noului rezervor de stocare a apei calde SolKit® aqua și a colectorului solar UltraSol® a cărui eficiență este deja dovedită.

Stocator, colector solar și o nouă carcasă: Un trio triumfal pentru punerea în funcțiune rapidă

SolKit® aqua, noul rezervor de stocare a apei calde, este echipat cu un schimbător de căldură deosebit de mare și un set de fitinguri solare. Secretul din spatele vitezei rapide la care panoul solar poate fi umplut și pus în funcțiune se află în carcasa roșie, care ajută la obținerea unei viteze crescute. Conține două furtunuri gata pentru conectare și o supapă pentru umplerea rapidă și ușoară a schimbătorului de căldură de volum mare cu lichid solar din canistră printr-un sistem autonom. Și panoul poate fi pus în funcțiune în timp ce lichidul solar intră în sistem - chiar și atunci când soarele strălucește. Nu mai este nevoie să urcați pe acoperiș și aditional, un aspect care a fost întotdeauna o problemă în circuitul solar a fost transformat într-un avantaj: aerul din sistem.

O funcționare mai stabilă datorită unei temperaturi scăzute de stagnare

După punerea în funcțiune, practic tot lichidul solar este amplasat în schimbătorul de căldură al SolKit aqua®. În timp ce aerul se găsește în țevile de legătură și colectoare, acest lucru nu oprește funcționarea în siguranță și fiabilă a panoului. Aerul este distribuit împreună cu fluidul solar în țevi, precum și în secțiunile superioare ale țevii schimbătorului de căldură. Secțiunile inferioare ale țevilor sunt complet umplute cu lichid, asigurând funcționarea fiabilă a sistemului. Orice cantitate mică de reziduuri de lichid solar din colectoare își păstrează funcția, deoarece designul colectorului împiedică depășirea temperaturii maxime. În plus, temperatura scăzută de stagnare împiedică suprapresiunea în sistem.

Opțiuni combinate cu pompe de căldură sau cazane în condensație

Modelul SolKit® aqua LT este proiectat pentru a fi combinat cu pompe de căldură și deține 500 de litri. Versiunea SolKit® aqua HT, în același timp, este ideală pentru cazanele în condensație pe gaz sau ulei. Există două capacități volumetrice de alegere în acest caz: 400 sau 500 de litri.

SolKit® aqua*, UltraSol® și carcasa roșie rapidă sunt un triumvirat puternic, reducând semnificativ cantitatea de muncă necesară pentru instalator.

*Produsul SolKit® aqua va fi disponibil începând cu vara anului 2018.

SolKit® aqua, noul rezervor de stocare a apei calde, este echipat cu un schimbător de căldură deosebit de mare și un set de fitinguri solare.

Secretul din spatele ratei rapide la care panoul solar poate fi umplut și pus în funcțiune rezidă în carcasa sa de culoare roșie cu asamblare extrem de rapidă.

Datorită temperaturii scăzute de stagnare, colectorul solar termic UltraSol® este partenerul perfect pentru Aqua SolKit® și carcasa roșie cu asamblare extrem de rapidă.

Grupul Hoval

Pe plan internațional, marca Hoval este una dintre cele mai importante companii producătoare de soluții de încălzire și climatizare. Cu mai mult de 70 de ani de experiență și o cultură de echipă cu o atmosferă familială, Hoval depășește așteptările din când în când cu soluțiile sale extraordinare și evoluțiile tehnice superioare. Acest rol de lider obligă compania să adopte o abordare responsabilă a energiei și a mediului și o face prin combinarea inteligentă a diferitelor tehnologii de încălzire și a soluțiilor individuale de climatizare interioară. În plus, consultanța personalizată și serviciul superior pentru clienți sunt tipice lumii Hoval.

Cu aproximativ 1900 de angajați în 17 companii din întreaga lume, Hoval nu se consideră ca un grup, ci ca o familie mare care gândește și acționează la nivel global. Sistemele de încălzire și de climatizare Hoval sunt exportate în mai mult de 50 de țări în prezent.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Avem cea mai scumpa energie electrica din Europa Avem cea mai scumpa energie electrica din Europa
Premiera pe piata de piatra naturala la nivel international: PIATRAONLINE lanseaza primul tur audio si realitate virtuala pentru vizitatorii showroom-ului Premiera pe piata de piatra naturala la nivel international: PIATRAONLINE lanseaza primul tur audio si realitate virtuala pentru vizitatorii showroom-ului
Roca prezinta expozitia HELLO FUTURE la Institutul Cervantes din Bucuresti Roca prezinta expozitia HELLO FUTURE la Institutul Cervantes din Bucuresti
Rezidentialul, in linie dreapta Rezidentialul, in linie dreapta
Romania, un adevarat «El Dorado» pentru investitorii imobiliari straini Romania, un adevarat «El Dorado» pentru investitorii imobiliari straini
Numarul apartamentelor construite, dar si pretul lor vor creste si in 2008 la Cluj Numarul apartamentelor construite, dar si pretul lor vor creste si in 2008 la Cluj

Vezi mai multe articole