IMOBILIARE - 14.000 de case noi de vinzare la tirg

19 septembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Investitorii imobiliari spera sa dea lovitura si sa vinda din locuintele pe care le construiesc la Tirgul imobiliar TIMON. Preturile ramin insa foarte ridicate.
 
Dezvoltatorii apeleaza la tot felul de tehnici de marketing pentru a-si atrage clientii. Deocamdata nu par dispusi sa reduca si din preturi, ci doar sa ofere cadouri de genul un loc de parcare, o bucatarie gata mobilata ori acces gratuit la piscina sau sala de fitnes din complex. Insa vizitatorii spun ca preturile sint foarte mari si sustin ca nu prea sint atrasi de aceste cadouri, ci ar prefera reduceri de preturi. "Sintem intr-o perioada de maturizare a pietei imobiliare din Romania, moment care se transpune si in formatul tirgurilor imobiliare. Totodata, pot spune ca sintem intr-un moment in care vom vedea cu adevarat citi romani si citi straini sint interesati de achizitii imobiliare", a declarat directorul companiei Admedia Consulta, Vlad Vlasceanu, organizatorul Tirgului Imobiliar National.
 
Preturi
Cea mai ieftina locuinta din cadrul tirgului este o garsoniera din cadrul proiectului BlackSea View din Satrun care costa 32.900 de euro, plus TVA, iar cele mai ieftine garsoniere din Bucuresti sint cele cuprinse in proiectul Bragadiru Lake Project (52.000 euro) si Confort City (55.700 euro).
 
Minimele de pret pentru apartamentele de doua camere sint situate intre 72.000 euro si 80.000 de euro, iar cea mai ieftina vila are trei camere si este situata in proiectul Green Life, fiind comercializata la un pret de 89.000 euro plus TVA. Cele mai mari preturi sint cele ale penthouse-urilor si duplexurilor din proiectele exclusiviste si care sint cuprinse intre 400.000 de euro si 800.000 de euro.
 
Sfaturi
Dezvoltatorul imobiliar Obor Towers, sustinut de banca Volksbank, a gasit o solutie care sa evite panica ultimelor
luni din sistemul de creditare: "Oricine doreste sa cumpere o locuinta in noul complex imobiliar Obor Towers trebuie doar sa obtina aprobarea de la banca pina la data de 6 octombrie si scapa de aplicarea noilor norme BNR. Clientul va plati, de fapt, respectiva suma de bani in decembrie 2009, atunci cind se va muta in noua locuinta. Tot ce ii ramine de facut acum este sa plateasca un avans de 25% si sa depuna cererea de creditare", a declarat George Dimitriu, seful departamentului de vinzari de la Obor Towers.
 
Case la Stefanesti
Turcii de la Opus Land Development, dezvoltatorul complexului Cosmopolis din Stefanesti, si-au extins linia de creditare de la 30 milioane euro la 50 de milioane de euro. "Preturile apartamentelor incep de la 80.000 de euro, fara TVA. Clientii vor plati pe luna o rata de 500 de euro pe o perioada de 20 de ani, daca platesc avansul de 25%", a spus directorul general al GarantiBank, Berat Icinsel.
 
Locuinte la cheie
Proiectul imobiliar Emerald Residence, dezvoltat de firma Brooklyn Investment, a fost inaugurat aseara. Situat pe malul Lacului Tei, complexul este format din 12 imobile care totalizeaza 280 de apartamente cu doua, trei si patru camere. Cei care doresc sa se mute intr-un apartament nou la cheie pot sa mearga sa viziteze complexul, care mai are inca apartamente nevindute.
 
Sursa: Jurnalul national

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

1 septembrie | Ziua mondiala de rugaciune pentru ingrijirea Creatiei 1 septembrie | Ziua mondiala de rugaciune pentru ingrijirea Creatiei
Bucurestenii rastoarna teoriile imobiliare Bucurestenii rastoarna teoriile imobiliare
Legrand lansează noua gama Valena Allure Legrand lansează noua gama Valena Allure
Asigurarile iti pun casa la adapost de hoti Asigurarile iti pun casa la adapost de hoti
Ariston Thermo Romania doteaza 51 de baze de salvare ale Salvamont Romania cu centrale termice si boilere Ariston Thermo Romania doteaza 51 de baze de salvare ale Salvamont Romania cu centrale termice si boilere
Angajatii primariei, \ Angajatii primariei, \"fidelizati\" cu locuinte ANL

Vezi mai multe articole