on

Impreuna iesim din criza mai repede si vom fi mai puternici! Cum se implica sectorul privat in lupta contra COVID-19.

10 aprilie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In aceste vremeri grele este important sa ne unim fortele. Este important sa fim unii langa ceilalti si sa ne ajutam reciproc, caci pana la urma doar asa vom reusi. Felicitam pe aceasta cale toate companiile care se implica in intarirea sistemului sanitar!

IKEA asigura echiparea completa cu 350 de paturi, saltele, cearceafuri, pilote, perne, bucataria pentru personalul medical, dar si o serie de produse de mic mobilier in valoare de peste 85.000 euro. Livrarile au inceput deja in cursul acestei saptamani.

IKEA este una dintre marile companii care au raspuns rapid apelului de implicare din partea Auchan si Leroy Merlin pentru proiectul de amenajare a unitatii de suport medical Bucurestii Noi. In acest sens, compania sprijina eforturile de amenajare a acestei cladiri oferind articole textile si mobilier in valoare totala de peste 85.000 euro.

Suntem recunoscatori echipei IKEA pentru ca a inteles necesitatea si importanta acestui proiect si a raspuns rapid invitatiei noastre. Jos palaria in fata acestui exemplu de implicare concreta, la obiect, pusa in practica in timp foarte scurt! Contributia IKEA si a celorlalti parteneri care deja s-au alaturat actiunii noastre si carora le multumim, ne ajuta sa facem pasi importanti in realizarea proiectului. Relansez apelul catre companii si catre oamenii de business: veniti alaturi de noi, avem nevoie de sustinere pentru a realiza acest centru de suport medical, in care vor fi tratate cazuri usoare si medii, impreuna putem ajuta spitalele si cadrele medicale din linia intai”, a declarat Ionut Ardeleanu, director general Auchan Retail Romania.

„Inca de la inceputul raspandirii virusului Covid-19 in Romania, noi, la IKEA, am facut tot ce am putut pentru a raspunde nevoilor oamenilor in aceasta perioada. Multumim Auchan pentru aceasta nobila initiativa si pentru oportunitatea de a-i ajuta pe cei direct afectati – pentru noi este un privilegiu sa le putem imbunatati viata si sa ii sustinem in ceea ce speram sa fie o recuperare cat mai rapida. Vom continua sa punem oamenii pe primul loc in tot ceea ce facem”, a declarat Violeta Nenita, Market Manager IKEA Romania.

Reamintim ca in data de 02.04.2020, Auchan Retail Romania, impreuna cu Leroy Merlin Romania, cu sprijinul Ministerului Sanatatii si al Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, prin punerea la dispozitie a unui spatiu de 7.500 m2 in Bucurestii Noi, respectiv amenajarea si echiparea lui pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sanatatii.                 

Suprafata de 7.500 m2 este in plin proces de echipare si urmeaza sa acomodeze 350 de paturi, containere de cazare pentru medici, containere sanitare si dusuri pentru pacienti, zone distincte de luat masa pentru cadre medicale si pacienti, asigurandu-se astfel conditii decente de ingrijire pentru cazurile noncritice. De asemenea, pacientii si personalul medical vor avea mesele zilnice asigurate, precum si servicii conexe de functionare a spatiului.

Companiile sunt invitate sa se implice si pot apela numarul de telefon 0374 45 46 41, de luni pana vineri intre orele 9-18, sau pot scrie la adresa: sustin@auchan.ro. De asemenea, donatii mai pot fi facute si prin intermediul Asociatiei Zi de Bine – 0725565375/ contact@zidebine.ro. Toate informatiile despre proiect pot fi consultate pe www.auchan.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Romania ramane fruntasa la declinul din constructii. In mai scaderea a fost de 20,2% - 19 iulie 2010 Romania ramane fruntasa la declinul din constructii. In mai scaderea a fost de 20,2% - 19 iulie 2010
Legea caselor: cine pierde si cine castiga Legea caselor: cine pierde si cine castiga
Pipera de Iasi Pipera de Iasi
De la 1 iulie, nou sistem de tarifare la gaze si scumpire cu pana la 20% De la 1 iulie, nou sistem de tarifare la gaze si scumpire cu pana la 20%
Din ianuarie, Hornbach incheie relatiile comerciale cu Schweighofer Din ianuarie, Hornbach incheie relatiile comerciale cu Schweighofer
camine camine

Vezi mai multe articole