on

Inceputul de an vine la Praktiker Romania cu oferte de nerefuzat

17 ianuarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România anunță oferte de nerefuzat pentru zeci de produse. Sisteme sanitare și de încălzire, materiale pentru construcții sau corpuri de mobilier, toate sunt disponibile la prețuri accesibile, până la data de 23 ianuarie.

Praktiker dă start proiectelor de început de an cu oferte la game variate de produse, chiar din luna ianuarie. Clienții Praktiker pot beneficia de reduceri la mai multe categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online, cu ajutorul cărora pot pune în practică ideile de amenajare sau redecorare pe care și le-au plănuit pentru acasă. Fie că vor să reamenajeze complet locuința sau își doresc un element de noutate, în ofertele acestei luni vor găsi produsele potrivite.

Oferte de nerefuzat pentru proiectele de început de an

Pentru acest început de an, Praktiker realizează o selecție a produselor necesare pentru cei care doresc să își reamenajeze locuința, precum produsele pentru baie: set mobilier mască, lavoar și oglindă Fast (209,90 lei), cabina de duș semirotundă (375,90 lei), boiler electric 80 l (369,90 lei).

De asemenea, reduceri de preţ au fost aplicate și produselor care fac parte din gama celor necesare pentru perioada rece din an, cum sunt sistemele de încălzire. În funcție de dimensiunea încăperilor care trebuie încălzite, clienții Praktiker pot alege dintre focar șemineu din fontă L7 (1.679,00 lei) și șemineu economic (519,90 lei), pentru camerele mari, în timp ce pentru camerele mai mici, aceștia pot opta pentru aerotermă electrică (38,99 lei), aerotermă electrică din ceramică (239,90 lei) sau calorifer cu ulei 7 elemenți Slim (139,90 lei). Sfaturi despre modul de utilizare a caloriferelor și despre caracteristicile acestora pot fi găsite pe blogul Praktiker.

Idei pentru amenajări interioare

Praktiker vine și cu alternative pentru redecorarea sufrageriei sau a dormitorului, oferind soluții precum biblioteca Mickey (649,90 lei), biblioteca Makena (695,92 lei) sau comodă pentru TV (159,92 lei). Pentru amenajările din bucătărie, clienții pot alege setul de mobilier Atlantis - masă și scaune (189,00 lei).

Obiectele de iluminat sunt întotdeauna utile, pentru că aduc un plus de lumină acolo unde este necesar. De aceea, în ofertele lunii ianuarie au fost incluse spotul Aria (48,99 lei), pendulul Levi (69,99 lei) sau veioza Ellie (59,99 lei).

Unelte și materiale de construcții

Pentru amenajarea locuinței, dar și pentru procesul de mentenanță este nevoie, de cele mai multe ori, de achiziția de unelte. Clienții Praktiker beneficiază luna aceasta de oferte excelente la mașina de găurit și înșurubat 10,8 V (99,99 lei), ferăstrău vertical 350 W (59,99 lei), polizor unghiular 900 W (99,99 lei) sau ciocan rotopercutor 1.500 W (269,90 lei).

Pentru ofertele acestei luni, Praktiker a pregătit multe alte produse, disponibile atât online, pe site-ul www.praktiker.ro, cât și în magazinele din întreaga țară. Clienții Praktiker pot comanda online produsele pe care le doresc și le pot ridica apoi din cel mai apropiat magazin. Mai mult, pentru achizițiile care depășesc 1,000 de lei, serviciul de transport din magazinele fizice este gratuit, în baza unor termene și condiții. Detaliile complete sunt disponibile accesând acest link.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asigurarea obligatorie a locuintelor ar putea fi amanata - 06 Martie 2009 Asigurarea obligatorie a locuintelor ar putea fi amanata - 06 Martie 2009
Apartamente noi doar pentru bogati Apartamente noi doar pentru bogati
Afacerile Wetterbest cresc cu 45%, iar compania inaugureaza un nou showroom Afacerile Wetterbest cresc cu 45%, iar compania inaugureaza un nou showroom
RE/MAX Romania isi extinde reteaua cu inca trei birouri RE/MAX Romania isi extinde reteaua cu inca trei birouri
Baneasa, miniorasul de peste un miliard de euro Baneasa, miniorasul de peste un miliard de euro
500 milioane euro de la stat pentru energii regenerabile 500 milioane euro de la stat pentru energii regenerabile

Vezi mai multe articole