on

Industria Constructiilor este prezenta la evenimentul #TotulPentruCasaTa2023 de la ROMEXPO

08 februarie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO organizează o nouă ediție a evenimentului #TotulPentruCasaTa – un concept care prezintă evoluția sectorului home & deco și tendințele care vor domina în perioada următoare. Manifestarea se desfășoară în perioada 23 – 26 martie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional.

Și anul acesta, #TotulPentruCasaTa promovează cele mai inspirate produse pentru design interior și aduce în prim plan creativitatea și originalitatea companiilor care se adaptează atât trendurilor, cât și nevoilor celor care doresc să-și amenajeze o casă.

 

 

Firmele care au soluții pentru amenajarea spațiului exterior, sisteme de automatizare și monitorizare a locuinței, accesorii pentru optimizarea costurilor aferente încălzirii, răcirii și iluminatului, piese de mobilier și accesorii, materiale de construcții, sisteme smart de încălzire și răcire sau oferă consultanță de design, sunt invitate să participe la #TotulPentruCasaTa2023.

Expozanții înscriși până la această dată anunță prețuri imbatabile la produsele și serviciile pe care le prezintă la târg. Mai mult decât atât, pe durata celor 4 zile, aceștia oferă vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a oricărui tip de spațiu.

 

Conceptul #TotulPentruCasaTa reunește târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional al ROMEXPO: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Mobila Expo.

 

 

PROGRAM DE VIZITARE

23 - 25 martie (Joi - Sâmbată): în intervalul orar 10:00 – 18:00

26 martie (Duminică): în intervalul orar 10:00 – 16:00

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Responsabilitate pentru energie si mediu in actiune Responsabilitate pentru energie si mediu in actiune
Lucreaza in agricultura #LikeABosch: precizie prin intermediul conectivitatii Lucreaza in agricultura #LikeABosch: precizie prin intermediul conectivitatii
Bosch deschide noul an scolar in sistemul de invatamant dual Bosch deschide noul an scolar in sistemul de invatamant dual
Pandemia de COVID-19 si ventilatia rezidentiala Pandemia de COVID-19 si ventilatia rezidentiala
Efectul eliminarii subventiilor la caldura: Romanii au cheltuit peste 154 mil. euro pentru termopane in S1 Efectul eliminarii subventiilor la caldura: Romanii au cheltuit peste 154 mil. euro pentru termopane in S1
Prima toamna cu chirii mici  - 13 septembrie 2010 Prima toamna cu chirii mici - 13 septembrie 2010

Vezi mai multe articole