on

Inscrie-te la Taiwan Smart Factory Solutions Online Presentation & Meeting

05 noiembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Consiliul pentru Dezvoltarea Comertului Exterior din Taiwan organizeaza in perioada 16 - 18 noiembrie evenimentul Taiwan Smart Factory Solutions Online Presentation & Meeting, ce include o prezentare sustinuta de sase dintre companiile de top din Taiwan, din domeniul solutiilor automatizate & electronice folosite in industriile de prelucrare si fabricatie, urmand ca pe data de 18 noiembrie sa fie sustinute intalniri one-on-one cu cumparatorii ce solicita mai multe informatii sau oferte.

 

Te poti inscrie la eveniment aici!

 

Cele 6 companii propun solutii excelente in domeniul utilajelor automatizate si controlului automatizat, Sisteme VS, OHS, solutii pentru liniile automatizate si roboti cu utilizare in segmente de industrii diferite.

  • ADVANTECH CO., LTD. este un lider global in domeniul sistemelor inteligente IoT si al platformelor incorporate. Pentru a imbratisa tendintele IoT, big data si inteligenta artificiala, Advantech promoveaza solutii hardware si software IoT cu platforma industriala IoT - nucleul WISE-PaaS pentru a-si asista partenerii de afaceri si clientii in conectarea lanturilor lor industriale. Advantech lucreaza cu parteneri de afaceri pentru a co-crea unor ecosisteme de afaceri care sa accelereze obiectivul inteligentei industriale.

  • AUO DIGITECH TAIWAN INC. este o filiala detinuta de AUO, ce adopta sistemele de AI in toate aspectele productiei pentru a-si ajuta clientii in procesul de digitalizare. AUO are 13 unitati de productie in intreaga lume si a lansat solutia Smart Manufacturing in 13 dintre acestea, incepand cu anul 2017. In prezent, expertiza AUO DigiTech se refera la sistemul ASRS + WMS, Digital Trainer, Dr Pi (sistem AI-MCD) si sistemul Polling Device. ADT considera ca are capacitatile si experienta de a adauga valoare in activitatea clientilor, prin colaborare, inovare si contributie in productia inteligenta, pentru a imbunatati productivitatea si profitabilitatea afacerii.

  • DELTA ELECTRONICS, INC.  este o companie care continua sa dezvolte afacerea de automatizare industriala, oferind calitate, fiabilitate si precizie superioare. Gama de solutii complete de fabricatie inteligente acopera automatizarea echipamentelor, proiectarea si integrarea automatizata a liniilor de productie, echipamentele IoT si colectarea datelor, precum si managementul/monitorizarea productiei si intretinerea preventiva, pentru a maximiza productivitatea si a stabiliza productia. Delta aplica analiza AI si big data pentru a optimiza procesele de productie si a implementa digitalizarea echipamentelor, liniilor de productie si consumului de energie.

  • IAMECH TECHNOLOGY INC.  este un expert in optimizarea logisticii! IAmech ofera AS/RS, sistem de sortare de mare viteza si sistem de manipulare robotizat a materialelor, oferind o gama completa de solutii intralogistice pentru diferite intreprinderi. Ajutandu-si clientii sa castige diferite piete prin pregatirea comenzilor rapid si corect.

  • LNC TECHNOLOGY CO., LTD. se dedica dezvoltarii si fabricarii unei varietati de sisteme de control al echipamentelor si ofera clientilor solutii profesionale. Produsele se aplica tuturor tipurilor de proceduri de prelucrare in fabricile moderne, cum ar fi prelucrarea matritelor, taierea, stantarea, slefuirea, injectia la functionarea robotului, de exemplu: asamblarea, lustruirea, manipularea materialelor, manevrarea, pulverizarea, etc.

  • VIGOR ELECTRIC CORPORATION este o companie cu experienta in tehnologie si inginerie in domeniul PLC (Programmable Logic Controller), iar toate produsele sunt fabricate in Taiwan cu inalta calitate si certificate CE. Cu tehnologia si experientele excelente din industria PLC, echipa Vigor ofera clientilor sai solutia cea mai fiabila, orientata spre piata si flexibila, pentru a sprijini clientii sa-si atinga cea mai buna satisfactie. Linia de produse completata satisface diverse aplicatii de la cererea de baza la cea mai inalta si ofera cea mai buna combinatie de echilibru intre cost si performanta produsului.

 

Participarea la eveniment este gratuita prin inscriere: aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ghid de achizitionare a masinii de tuns iarba – partea 1 Ghid de achizitionare a masinii de tuns iarba – partea 1
Cand cumperi un aparat de sudura TIG, il primesti cu tot cu pistolet? Cand cumperi un aparat de sudura TIG, il primesti cu tot cu pistolet?
10 unelte care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta 10 unelte care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta
Cum sa iti alegi masina de gaurit si insurubat Cum sa iti alegi masina de gaurit si insurubat
Aspiratoare umed - uscat – ce trebuie sa stii despre ele Aspiratoare umed - uscat – ce trebuie sa stii despre ele
Cum se intretine drujba Cum se intretine drujba

Vezi mai multe articole