on

Inscrierile la A' Design Award & Competition continua pana pe 28 Februarie 2021

15 februarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

A' Design Award & Competition este cea mai mare competitie de design din lume in cadrul careia se acorda premii pentru cel mai bun design, concepte de design, produse si servicii. Iar anul acesta, A' Design Award & Competition invita arhitectii, designerii, inventatorii si creatorii romani sa isi inscrie si sa isi nominalizeze propriile proiecte. In competitie iti poti inscrie si nominaliza atat produsele aflate in stadiul de concept, cat si cele finalizate deja. Mai mult decat atat, ele pot fi inclusiv lucrari si proiecte personale.

 

Astfel, iti poti nominaliza designul pana pe 28 Februarie 2021, ora 23:59 GMT+1, rezultatele urmand sa fie anuntate public pe 15 aprilie 2021. Ele vor fi disponibile si pe site-ul nostru. Te poti inregistra aici.

 

Iti recomandam sa citesti cu atentie toate instructiunile, cerintele si conditiile de inscriere si participare. Ele sunt disponibile aici. De asemenea, mai mentionam ca multe dintre informatiile despre eveniment, inclusiv comunicarea cu participantii, conditiile de inscriere si cele de participare sunt exclusiv in limba engleza.

 

 

Iata de ce sa merita sa iti inscrii lucrarea in A' Design Award & Competition.

 

In primul rand, castigarea unui premiu oferit de A' Design Award & Competition, care iti ofera o evaluare independenta din partea expertilor in design, contribuie la cresterea reputatiei companiei tale si la dezvoltarea imaginii marcii pe care o sustii. In al doilea rand, pe tot parcursul competitiei vei primi feedback, dar si informatii valoroase care sa te ajute sa te dezvolti. Iar castigatorii vor avea ocazia sa isi afiseze cu mandrie atat trofeele exclusive, cat si certificatele de excelenta in design, care le confera acestora prestigiu si statut de expert. Mai multe detalii aici.

 

In al treilea rand, castigarea unui premiu in A' Design Award & Competition iti va acorda numeroase beneficii si privilegii, pe langa cele mentionate anterior, dintre acestea amintim: ample campanii de PR; aparitii in reviste si bloguri; posibilitatea de a vinde proiectele castigatoare; listarea spre vanzare a produselor castigatoare; dovada autenticitatii creatiei; invitatie in Prime Clubs; introducerea in reteaua de afaceri; invitatie la Noaptea de Gala; expozitii ale proiectelor selectate si interviuri cu castigatorii; dar si multe, multe alte avantaje. Le poti descoperi pe toate aici.

 

 

A' Design Award & Competition iti pune la dispozitie 100 de categorii in care iti poti inscrie lucrarea, iata cateva dintre ele:

 

Nu uita sa te inregistrezi in competitie! Iti poti inscrie si nominaliza designul pana pe 28 Februarie 2021.

 

Iata cateva proiecte castigatoare.

 

 

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Despre culoare Despre culoare
Hanul lui Manuc Hanul lui Manuc
Casa din fibra de carbon Casa din fibra de carbon
Griul. Versatilitatea non-culorii Griul. Versatilitatea non-culorii
Cum va arata 2013 pentru designul de interior? Cum va arata 2013 pentru designul de interior?
Cele mai frumoase terase ale Bucurestiului Cele mai frumoase terase ale Bucurestiului

Vezi mai multe articole