on

Instrucțiuni noi de siguranță pentru utilizarea Thermomix®.

23 august, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Când gătiți la o temperatură de 95°C/200°F sau mai mare, folosiți coșul de înăbușire în locul paharului de măsurare TM6 / Rețetele Thermomix® au fost actualizate.

 

Calitatea produselor și satisfacția clienților au reprezentat întotdeauna prioritatea numărul 1 pentru compania Vorwerk. Thermomix® se bucură de foarte mulți ani de o popularitate mare și este lider în domeniul aparatelor de procesare a alimentelor, cu peste 8 milioane de aparate vândute în întreaga lume (Thermomix® TM5/TM6).

 

Fiind o companie de vânzări directe, Vorwerk menține o relație strânsă cu clienții și consultanții Thermomix®. Ca urmare, compania mamă cu sediul în Wuppertal (Germania) poate să identifice din timp eventualele situații ce ar putea afecta utilizarea Thermomix®.

 

Astfel, s-a observat, în câteva cazuri rare de utilizare a Thermomix®, parțial și din cauza supraumplerii bolului de mixare, că pot apărea disfuncționalități în realizarea anumitor rețete.

 

La Thermomix® TM6, în mod standard, paharul de măsurare este creat astfel încât să poată ieși pe margini suficient abur din bolul de mixare, atunci când gătiți sau fierbeți. Cu toate acestea, în timpul procesului de gătire sau atunci când urmați anumite rețete, ingredientele pot pluti în partea superioară și se pot comprima, împiedicând astfel ieșirea aburului. Ca urmare, în cazuri extrem de rare, o presiune crescută se poate acumula în bolul de mixare în timpul gătitului sau fierberii, ceea ce poate duce la o scurgere bruscă și necontrolată de alimente fierbinți, care, în cazuri foarte izolate, poate provoca arsuri. Probabilitatea unei astfel de situații crește dacă se depășește nivelul de umplere recomandat al alimentelor. Acest aspect este valabil și în cazul în care la modelele predecesoare se utilizează pe bolul de mixare un pahar de măsurare de la modelul TM6.

 

Vorwerk menține, în mod tradițional, cele mai înalte standarde de siguranță pentru toți clienții Thermomix®. Politica strictă este de a reacționa în mod proactiv și prevăzător, pentru a evita posibilele efecte adverse și nedorite pentru clienții noștri. Prin urmare, Vorwerk a decis să emită o notificare publică pentru această potențială situație, ca măsură de precauție. În calitate de companie de vânzări directe, cunoaștem clienții Thermomix® și le vom furniza rapid suport în cadrul unei ample campanii, în plus față de instrucțiunile și informațiile de siguranță deja furnizate.

 

 

Pentru gătit (fierbere) la temperaturi de 95°C sau mai mari, coșul de înăbușire trebuie folosit întotdeauna în locul paharului de măsurare TM6 (care se fixează în orificiul superior al bolului de mixare). Coșul de înăbușire se așează lejer pe partea superioară, este permeabil la aburi și, de asemenea, previne împrăștierea alimentelor din bolul de mixare. Aceasta este o măsură simplă, dar necesară, care nu va afecta aproape deloc experiența de gătit, dar poate preveni un incident.

 

Rețetele disponibile au fost deja actualizate în consecință, astfel încât clienții noștri Thermomix® să fie informați în mod activ și vizibil cu privire la utilizarea corectă a acestuia. În plus, a fost implementată o actualizare a software-ului pentru Thermomix® TM6, care afișează informații relevante pentru toți clienții. Prin aceste măsuri, compania Vorwerk se asigură că nu vor exista situații nedorite din cauza acestui aspect.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați site-ul www.thermomixromania.ro.

 

Despre VORWERK ENGINEERING GmbH & Co. KG
 

Vorwerk Engineering GmbH & Co. KG dezvoltă și fabrică produsele diviziilor Vorwerk Home cu ajutorul grupului de fabrici deținute de companie. Cea mai mare unitate de producție se află în Wuppertal, cu peste 1.150 de angajați. Tot aici este concentrată și activitatea de cercetare și dezvoltare iar potențialul de inovare se reflectă, de asemenea, în cele aproximativ 100 de invenții noi pe an pentru care Vorwerk solicită drepturi de proprietate industrială.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum ne comportam in cazul unui incendiu in bucatarie Cum ne comportam in cazul unui incendiu in bucatarie
Piatra minerala - natura in bucataria ta Piatra minerala - natura in bucataria ta
Sfaturi utile pentru modernizarea bucatariei Sfaturi utile pentru modernizarea bucatariei
De ce sa alegi un blat de bucatarie din lemn masiv De ce sa alegi un blat de bucatarie din lemn masiv
Cum aduci culoare in bucataria ta Cum aduci culoare in bucataria ta
Cum sa transformi bucataria intr-un loc sigur pentru copiii tai Cum sa transformi bucataria intr-un loc sigur pentru copiii tai

Vezi mai multe articole