iXtreamer - media player HDTV

26 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Minimalismul si simplitatea sunt tot mai prezente in viata noastra. Televizoarele au devenit tot mai subtiri (vi le mai amintiti pe cele cu tub catodic, da?), telefoanele mobile au devenit tot mai mici (ati uitat cumva “caramizile” care atarnau in buzunare acum 12 ani?), laptopurile care candva cantareau 7 kilograme azi abia daca trec de un kilogram, tastaturile cu numeroase butoane au fost inlocuite de un touch-screen si functii structurate arborescent. Ne dorim gadgeturi all-in-one, sisteme care integreaza intr-un singur dispozitiv aplicatii care pana mai ieri erau oferite de mai multe aparate electronice.
 
iXtreamer
iXtreamer
iXtreamer este un gadget care aduce intr-un singur loc toate colectiile tale de fisiere media (adica poze, muzica si filme) din toate produsele Apple pe care le purtam asupra noastra zi de zi, adica din iPod, iPhone si iPad. Este practic o unitate de stocare a documentelor si redare a lor pe propriul tau sistem home cinema, in format full HD. Dar sa descriem in detaliu acest gadget. Are 25 centimetri in lungime, 24 cm in latime, 6,5 cm in inaltime si, ca orice produs Apple, este minutios stilizat. Un singur buton in fata si toate porturile pentru tot felul de conexiuni ascunse in spate (2 porturi USB, LAN, HDMI, RGB, analog audio & video, coaxial, Dolby Stereo 5.1). iXtreamer dispune de porturi compatibile cu toate generatiile de iPod, Iphone si iPad, pur si simplu asezi telefonul mobil in fanta aferenta si rulezi la televizor pozele, muzica sau filmele stocate in telefonul tau. Sistemul este echipat cu un hard disk intern pe tehnologie SATA2, ce ofera o capacitate de stocare de pana la 3 TeraBytes. iXtreamer reda majoritatea formatelor pentru filme, muzica si poze, inclusiv Blu-Ray ISO si MKV 1080x264. Ofera totodata acces la servicii web: Youtube, Picasa, Yahoo Video, CNN, NBC Today, Live365Radio, iPodcast, BBC Podcast si multi alti clienti de InternetRadio si InternetTV astfel ca te poti bucura de tot entertainment-ul oferit de mediul online.
 
iXtreamer dispune totodata de MovieJukebox, o tehnologie ce permite gestionarea facila a colectiei de filme precum si cautarea, preluarea si indexarea automata, de pe internet, a informatiilor despre filme (coperta, actori, coloana sonora). Poti avea astfel propria videoteca digitala.
 
Si pentru ca manevrarea sa fie cat mai facila, gadgetul dispune si de conectivitate WiFi Wireless si de control de la telecomanda. 

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Adi Pop

18 septembrie, 20:49

Foarte interesant aparatul si cu un cost ok comparativ cu leaderii actuali Apple si Roku. Sincer totusi datorita numarului mare de deviceuri Roku vandute supportul pentru acestea este foarte bun si astfel devine foarte greu de batut chair daca multe playere il bat la capitolul performante.

Alte articole

Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio
Cum sa profiti la maximum de televizorul tau de ultima generatie Cum sa profiti la maximum de televizorul tau de ultima generatie
Alegerea media player-ului Alegerea media player-ului
Prezentare televizor Sony BRAVIA XR A75K: un OLED cu tehnologii de top de la Sony Prezentare televizor Sony BRAVIA XR A75K: un OLED cu tehnologii de top de la Sony
Sony Bravia XR A83K – Un OLED adevarat Sony Bravia XR A83K – Un OLED adevarat
Ceasul care te trezeste cu miros de cafea si cel care nu te lasa sa adormi Ceasul care te trezeste cu miros de cafea si cel care nu te lasa sa adormi

Vezi mai multe articole