on

Sfaturi pentru o receptie WiFi mai buna

20 mai, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca acum 10 ani eram limitati in ceea ce priveste conexiunea la internet de cabluri peste cabluri, nu mai este cazul si astazi. Routerele WiFi fac posbilia conexiunea la internet wireless, fapt ce iti ofera mobilitate sporita, printre alte avantaje. Insa nu este de ajuns sa instalezi un router si sa te conectezi, pur si simplu, la internet. Pentru o conexiune cat mai stabila si puternica, trebuie sa urmezi cateva sfaturi simple, dar eficiente.

1. Amplaseaza routerul WiFi in mijlocul casei. Acesta este cel mai potrivit loc de amplasare daca vrei ca dispozitivele tale mobile sa beneficieze de o conexiune optima la internet.

2. In cele mai multe dintre cazuri, routerele au antene pentru a transmite semnalul. Desi pozitia antenei poate fi reglata, cel mai indicat este ca aceasta sa stea intr-un unghi de 90 de grade. Semnalul WiFi nu are forma de bula, ci este plat, asemenea unei farfurii. Daca antena este pozitionata la 45 de grade inclinatie, semnalul va fi directionat spre podea sau tavan.

3. Semnalul WiFi e mult mai puternic daca routerul nu se afla pe podea, ci intr-o pozitie mai inalta. Pentru ca acesta poate trece cu foarte mare usurinta prin lemn, este indicat sa asezi routerul pe un birou sau masa. De asemenea, pentru a-i spori eficienta si mai mult, mai poti ridica routerul cu 2-3 enciclopedii.

Romania se afla printre tarile cu cea mai rapida conexiune la Internet, iar aceste sfaturi pentru o mai buna receptie WiFi te vor ajuta sa navighezi pe internet la viteze incredibile.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amplasarea boxelor in casa - sfaturi pentru o experienta acustica placuta Amplasarea boxelor in casa - sfaturi pentru o experienta acustica placuta
HI-FI sau definitia sunetului de calitate HI-FI sau definitia sunetului de calitate
Cum ne alegem televizorul Cum ne alegem televizorul
Cum conectezi un gadget cu muzica la un sistem audio vechi Cum conectezi un gadget cu muzica la un sistem audio vechi
Cinema la tine acasă! Cum alegi televizorul și sistemul audio pentru serile de film perfecte Cinema la tine acasă! Cum alegi televizorul și sistemul audio pentru serile de film perfecte
Sistem audio wireless Sistem audio wireless

Vezi mai multe articole