on

Jocurile luminii și piatra naturală

16 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Marmura și lumina  sunt două elemente naturale care definesc activitatea specialiștilor Lithos Design.

Tehnologiile de procesare stăpânite la perfecție - se îmbină armonios cu ceea ce am numi ”creativitatea procesului de producție”, pereții astfel acoperiți atingând un maxim de originalitate și am spune, eleganță. Lumina venită din interiorul peretelui acoperit de piatră monetizează o calitate indiscutabilă a marmurei, pe care puțini dintre noi o cunoaștem: transluciditatea!

Vă prezentăm în continuare câteva modele ale colecției intitulate ”LE PIETRE LUMINOSE” și așteptăm cu interes reacțiile voastre, pe adresa redacției Misiunea Casa. Suntem în 2018 și este normal ca tehnica aplicațiilor LED să fie promovată și prin aceste experimente tip ”vârf-de-lance”, care ne inspiră și ne dau încredere că la rândul lor, arhitecții români vor propune soluții tot mai îndrăznețe clienților din țara noastră!

Pentru a parcurge un material suplimentar despre calitatea fiecărui tip de piatră, vă invităm să vizitați catalogul online al companiei italiene Lithos Design. Noi am făcut-o, și nu ne-a părut deloc rău, dimpotrivă - pentru că am aprofundat cunoștințele asupra a ceea ce în engleză se numește ”industrial stone design”!

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Radiatoare decorative pentru un plus de caldura la interior Radiatoare decorative pentru un plus de caldura la interior
Aplicarea vopselei - o etapa importanta in obtinerea designului dorit Aplicarea vopselei - o etapa importanta in obtinerea designului dorit
Alegerea si pozitionarea tablourilor Alegerea si pozitionarea tablourilor
Panouri decorative pentru interioare speciale Panouri decorative pentru interioare speciale
Oglinda - decor si introspectie Oglinda - decor si introspectie
Moda decorurilor cu tablouri s-a intors Moda decorurilor cu tablouri s-a intors

Vezi mai multe articole