Decoratiuni interioare si arhitectura interioara

01 septembrie, 2003

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La vie en rose...

Caparol-01.jpg

Caparol-02.jpg

Ultimul scop al arhitecturii nu este neaparat acela de a crea un decor, ci, mai degraba, o stare sufleteasca, o atitudine morala.

Ordonarea spatiilor, echilibrarea maselor, stabilirea ritmurilor, armonizarea culorilor dau cladirii fizionomia cautata de fauritorul ei, pentru a trezi in cel ce o priveste anumite stari sufletesti.

Am o fire de calator. Imi place sa vad, sa cunosc si, mai ales, sa simt. In anii din urma am tot colindat si locuit, din vestul Transilvaniei pana pe malurile Dunarii. Nu nestatornicia ma impingea, ci acea curiozitate si neliniste pe care ultimii ani ai tineretii ti le picura in suflet si te chinuie si te extaziaza totodata: ca ai o singura viata si nu e timp sa o traiesti destul. Au fost vremuri cand preferam camerele de hotel. Pe atunci, nu ma gandeam sa stabilesc o relatie cu peretii care ma gazduiesc. Acum, ma intorc zilnic acasa, in acelasi loc, in acelasi oras si calatorului din mine ii este bine. Deunazi, am descoperit ca peretii mei danseaza. Si muzica dansului lor era facuta din culoare. Peretii mei au pretentii: cand si cand, fredoneaza "La vie en rose.. "

Pretul corect al calitatii amenajarilor interioare

Am stabilit, intr-una din editiile trecute ale paginii noastre ca tot ce e bun costa. Dar merita! Cel mai greu ne e sa rezistam primului impuls de a da bani putini pe ceva mai "subtirel" din punct de vedere calitativ, doar ca sa ne mai ramana ceva in buzunar. Schema pe care o aplica majoritatea ar fi urmatoarea: la pretul unui lucru bun luam doua mai proaste. Jinduim inca dupa cantitate. Si, din pacate, suntem, cei mai multi dintre noi, destul de saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine!…

Vorbim astazi despre produse de elita care dau amenajarilor noastre interioare certificat de excelenta. Vorbim, implicit despre finisaje, "amanunte" care intregesc opera, care dau substanta estetica si echilibru ambientului dumneavoastra. Facem apel la notiuni ca: textura, culoare, tehnici de aplicare, performante in exploatare. Consultam un arhitect si acesta, onest consilier al clientului sau, alege, de pe bogata piata a materialelor de constructii si amenajarilor interioare si exterioare, ce este cel mai adecvat pentru noi. Alege in numele calitatii. Alege un " elefant colorat", a carui singura grija este sa promoveze mereu tehnologii noi, sa ne uimeasca mereu si sa ne sara in ajutor, ori de cate ori e nevoie.

Estetica spatiului

Cercetarea permanenta in domeniu demonstreaza ca nu doar varietatea mare de culori este importanta, ci si structura texturii finisajelor care confera complexitate imaginii finale. Astfel, ne stau acum la dispozitie de la Caparol tencuielile decorative pe baza de piatra naturala colorata(atat pentru interior cat si pentru exterior), tencuielile structurate, tencuielile pentru decoratiuni cu aspect de imitatie de marmura, vopselele lazurate cu aplicare pe suporturi minerale, netede sau structurate (Deco-Lasur, Arte-Lasur, Sylitol Antik Lasur), tapete de fibra de sticla (Capaver, Capaquartz, Magic-Glass) cu aplicare de vopsele latex sau lazurate, intr-o diversitate de culori si modele, pentru obtinerea anumitor efecte optice.

Punctul forte al produselor Caparol il formeaza vopselele diluabile cu apa. Grija permanenta pentru protejarea mediului si a consumatorului este demonstrata de promovarea de vopsele fara solventi si substante nocive.

Amanajarile interioare prezentate in fotografiile noastre demonstreaza ca, pentru Caparol, deviza este fara indoiala "estetica spatiului".

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Lichenii stabilizati – cum ii poti folosi pentru realizarea unor proiecte uimitoare Lichenii stabilizati – cum ii poti folosi pentru realizarea unor proiecte uimitoare
Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a
Cum sa-ti alegi ceasul de perete Cum sa-ti alegi ceasul de perete
ZAZUI, locul unde poti gasi cele mai neconventionale decoratiuni de Craciun ZAZUI, locul unde poti gasi cele mai neconventionale decoratiuni de Craciun
Decoratiuni de Valentine's Day Decoratiuni de Valentine's Day
Ordinea in casa fecioarei Ordinea in casa fecioarei

Vezi mai multe articole