on

JYSK prezinta trend-urile sezonului Toamna 2019

14 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Trend-urile de toamna JYSK ofera combinatii de culori ce atrag imediat atentia, design neprelucrat si obiecte inspirate de simbolism. “Aducem o alternativa pentru aceasta toamna in designul interior”, spune Range & Design Manager-ul Rikke Blæsild.

Desi retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni lanseaza constant produse noi de-a lungul anului, inceputul toamnei 2019 va avea mai multe de oferit decat de obicei.
 
Foarte multe categorii de produse, cum ar fi lenjerie de pat, mobilier, textile decorative, decoratiuni, accesorii de bucatarie si baie, vor fi imbogatite cu produse noi.
 
Range & Design Manager-ul Rikke Blæsild abia asteapta sa vada cum le vor intampina clientii.
 
In cei doi ani de cand lucrez la JYSK, am lucrat alaturi de departamentul nostru de achizitii pentru a aduce in sortimentul JYSK produse care sa iasa in evidenta. Nu am fost neaparat cunoscuti ca o companie care da tonul in ceea ce priveste produsele noi, dar dorim sa schimbam acest lucru. Cu noutatile din aceasta toamna cred ca ii vom surprinde pe clienti, ii vom provoca si vom atrage noi cumparatori in magazinele noastre”, spune Rikke Blæsild.
 
Iata si cele trei tendinte ale Toamnei 2019 la JYSK:
 
REFLEXION
 
Tendinta REFLEXION aduce spiritualitatea in casele noastre. Sursa de inspiratie pentru acest trend o reprezinta astrologia, Luna cu toate fazele ei si sistemul solar. 

Texturile pamantului au stat la baza inspiratiei pentru aspectul neprelucrat si finisarile brute ale produselor. Piatra este unul dintre materialele folosite pentru a da produselor decorative un aspect neprelucrat si natural. 

Culorile sunt neutre si vin atat in tonuri calde, cat si reci. In centru sunt culorile pamantii: terracotta, culoarea lutului prafuit sau a nisipului joaca un rol important in definirea nuantelor acestei tendinte. 


 
THE NEXT WAVE
 
Nevoia inceputurilor noi este centrala in THE NEXT WAVE, care exploreaza locuri noi, neatinse de mana omului.
 
Concentrandu-se pe design-uri artizanale si neprelucrate, acest trend foloseste texturi rustice combinate cu influente industriale.
 
Cand vine vorba de culori, tendinta e inspirata de oceanul care ofera o multitudine de nuante de albastru si verde. Cromatica de sub apa, din apropierea apei si din apa ii aduc acestui trend expresia sa naturala.


 
MEMPHIS
 
Conceputa ca un univers jucaus, tendinta MEMPHIS atrage atentia prin design-ul atractiv si colorat. Este un spatiu al distractiei, in contrast cu liniile drepte specifice stilului minimalist. Inspiratia tendintei vine din curentul Art Deco, din perioada de avantgarda a anilor '30 si din stilul german Bauhaus. 

Suprafetele si materialele netede si curate sunt impodobite cu modele care regandesc geometria simpla, clasica, cu o abordare plina de viata. Forme precum cercuri, semicercuri si dreptunghiuri sunt folosite pe pereti, pe podele si pe decoratiuni pentru a crea un spatiu jucaus.  

Combinatiile de culori sunt marca tendintei MEMPHIS. Paleta de culori este surprinzatoare, sunt folosite amestecuri ton pe ton care insufletesc aceasta tema vibranta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce tipuri de perdele si draperii aleg romanii pentru decorarea locuintelor Ce tipuri de perdele si draperii aleg romanii pentru decorarea locuintelor
Proprietarii centralelor platesc cote comune Proprietarii centralelor platesc cote comune
credite credite
Postasii au curatat Plaja Tomis din Constanta, de “Cleanup Day” Postasii au curatat Plaja Tomis din Constanta, de “Cleanup Day”
Agentiile imobiliare vad scumpiri Agentiile imobiliare vad scumpiri
Cum sa te pregatesti pentru renovarea locuintei Cum sa te pregatesti pentru renovarea locuintei

Vezi mai multe articole