La GLOIRE aduce pe piata romaneasca un nou concept imobiliar: rezidential boutique accesibil

20 iunie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Antreprenorul Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE, mizează pe piața imobiliară prin proiectele de tip rezidențial boutique accesibile, proiecte ce oferă condiții de lux fără ca prețul să fie prohibitiv. Primul complex dezvoltat este proiectul rezidențial Pipera Vlad Tepeș - La GLOIRE, iar în iulie vor fi demarate lucrările la al doilea: Complexul Rezidențial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE.

"Zona de rezidențial boutique accesibil reprezintă o nișă pe care am reperat-o. A apărut deoarece piața e polarizată. Pe de o parte, există dezvoltările considerate ieftine, cu apartamente mici, fără design, sau clădirile înalte, tip bloc comunist «restilizat», fără identitate. Pe de alta, există dezvoltări desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populației. Rezidențial boutique accesibil e un concept care vizează cumpărătorii foarte informați, atenți la toate detaliile, care își doresc o alternativă la cele două tipuri de imobile care domină piața", declară Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE.

Rezidențial boutique accesibil în cifre

Complexul Rezidențial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE se va afla în zona Băneasa/ Pipera, chiar pe malul lacului Valea Șaulei. El va cuprinde 47 apartamente confortabile cu suprafețe generoase și compartimentări moderne, între două și patru camere, cu terase ample și parcare subterană. Spațiul verde adiacent reprezintă peste 60% din suprafața ansamblului. Suprafețele teraselor vor varia de la 15 metri pătrați la 110 de metri pătrați. Confortul fiecărui apartament va fi asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut. Termenul de finalizare a Complexului Rezidențial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE este octombrie 2019. Prețurile unui apartament variază de la 79999 de euro + TVA până la 177999 de euro + TVA.

Investiția în primul complex residential boutique (Pipera Vlad Tepeș - La GLOIRE) s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, execuției în sine și proiectării. Ansamblul rezidențial cuprinde 31 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, parcare subterană, grădini private la parter și cu terase foarte mari, utilizând în mod inteligent spațiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafața ansamblului. Complexul Rezidențial Pipera Vlad Tepeș - La Gloire include 31 de apartamente: 17 de două camere, 13 de trei camere și unul de patru camere. Toate aceste apartamente au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare.

Andrei Iușut este un antreprenor cu experiență pe piața din România, cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, rețeaua fast food Divan Express și restaurantele Meze Taverna și Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureștiului). El a vândut toate operațiunile la începutul anului 2017.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casele de vacanta, ieftiniri de pana la 70% Casele de vacanta, ieftiniri de pana la 70%
Doar trei cereri in prima zi de Doar trei cereri in prima zi de "Prima casa" - 10 Iulie 2009
Henkel Romania investeste in educatie Henkel Romania investeste in educatie
Hirotoshi Ito prezinta expozitia "Pleasures of Paradox. The Fine Stone", proiect sustinut de PIATRAONLINE Hirotoshi Ito prezinta expozitia "Pleasures of Paradox. The Fine Stone", proiect sustinut de PIATRAONLINE
In luna indragostitilor, la Veranda Mall, cine iubeste, primeste In luna indragostitilor, la Veranda Mall, cine iubeste, primeste
Pretul terenurilor pentru constructia de locuinte va creste cu 10% Pretul terenurilor pentru constructia de locuinte va creste cu 10%

Vezi mai multe articole