Lampile LED Prestigio: cea mai noua tehnologie la tine acasa!

29 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Uitati de intrerupatoare! Cu lampile LED Prestigio puteti utiliza orice dispozitiv mobil pentru a aprinde sau stinge luminile din casa sau a seta luminozitatea. Lampile sunt usor de reglat, au durata lunga de viata si utilizandu-le puteti face economii importante de energie. In plus, printr-o functie speciala puteti alege culoarea luminii si transforma casa in discoteca.

“Lucrurile obisnuite se reinventeaza zi de zi. Devin mai functionale si mult mai usor de utilizat. Noua noastra gama de produse Smart Home este un exemplu de cum putem reinventa becurile cu care eram obisnuiti pana acum. Ne dorim sa oferim consumatorilor nostri solutii neconventionale si experiente noi  de utilizare. Suntem siguri ca Lampile LED vor fi bine primite de consumatori si vor fi prezente in cat mai multe case,” a declarat Marek Horyl, General Manager, Prestigio EMEA.

Gama Prestigio LED include trei modele: Smart Color LED Light PRLED7E27 cu RGB Color control, Smart LED Light Warm White (3000K) si Smart LED Light Cold White (5000K). Ofera un flux luminos de 500lm egal cu fluxul oferit de un bec incandescent de 60 W cu consum maxim 7W. In modul standby consumul de energie este limitat la mai putin de 0.5W.

Produsele sunt usor de utilizat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti becurile vechi cu cele de la Prestigio si sa le controlati wireless. Controlul se poate face de la o distanta de pana la 15 m cu ajutorul unui smartphone sau tableta echipate cu Bluetooth 4.0 si aplicatia Prestigio Smart Home. 

Mai multe lampi din acelasi dispozitiv de iluminat sau camera pot fi aranjate intr-un singur grup si controlate simultan. Puteti ajusta luminozitatea si programa aprinderea sau stingerea lampilor la un anumit interval de timp.  De asemenea, puteti seta o anumita ritmicitate in functie de muzica pe care o ascultati.

Lampile LED pot fi conectate la un dispozitiv MultiCenter Smart Home Ready si integrate intr-un sistem Smart Home. Consumul redus de energie este controlat cu o simpla aplicatie.  In plus, puteti seta un cod PIN pentru controlul wireless al dispozitivelor.
Modelul PRLED7E27 dispune si de o paleta de culori din care puteti alege cu ajutorul unei aplicatii speciale.  Schimbarea culorii se realizeaza extrem de rapid si de usor.

Toate modelele gamei Prestigio LED sunt disponibile in magazinele de specialitate la pretul recomandat de: PWLED7E27 / PCLED7E27 – 99 LEI, PRLED7E27 – 139 LEI.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum schimbam tabloul electric ? Cum schimbam tabloul electric ?
Instalatiile de lumini: recomandari si sugestii pentru o utilizare sigura Instalatiile de lumini: recomandari si sugestii pentru o utilizare sigura
Diode – ce sunt si la ce se folosesc? Diode – ce sunt si la ce se folosesc?
Cum iti poti schimba furnizorul de energie electrica Cum iti poti schimba furnizorul de energie electrica
Cauze comune ale degradarii descarcatoarelor (SPD) Cauze comune ale degradarii descarcatoarelor (SPD)
Gama integrata pentru protectie impotriva incendiilor, sub marca Honeywell Home Gama integrata pentru protectie impotriva incendiilor, sub marca Honeywell Home

Vezi mai multe articole