Lasa grijile deoparte si bucura-te de animalul tau de companie! De curatenie are grija Rowenta Compact Power™ Animal Care

28 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Feel safe @home and love your pet! Este sfatul pe care ti-l dau specialistii de la Rowenta care au solutia pentru curatenia din locuinta pe care o imparti cu pisica ori cainele tau. Cu aspiratorul Compact Power™ Animal Care cu sac Hygene + si performanta 3A, curatenia este la superlativ.

Rowenta Compact Power™ Animal Care este aspiratorul ideal pentru cei care detin animale de companie; noul aspirator asigura curatarea eficienta a covoarelor, a suprafetelor dure, a mobilierului si lasa in urma sa o igiena impecabila.

Aspiratorul Rowenta Compact Power™ Animal Care ofera performanta 3A si ergonomie intr-un design nou si atragator! In plus, acesta are o super-putere de absorbtie, filtre ultra-performante, tub telescopic care ajunge in cele mai inaccesibile zone si sac Hygene+, pentru siguranta sanatatii tale!
Capul de aspirare de inalta performanta inlatura cu usurinta murdaria din orice colt al casei, iar peria Turbo Mini indeparteaza rapid si eficient firele de par de pe covor si mobilier.

Aer curat, aer filtrat!

Tehnologia avansata cu doua niveluri de filtrare separa eficient praful de aerul aspirat, captand chiar si cele mai mici particule, astfel incat 99,98% din praf este filtrat. Toate acestea sunt posibile datorita unui filtru de spuma amplasat chiar in fata motorului si un al doilea, situat la evacuare, asigura super-curatarea prafului emis in timpul aspirarii! Astfel, parul, praful si murdaria raman in sacul aspiratorului!

Deloc de neglijat, atat timp cat folosesti sacul Hygene+ nu este nevoie sa schimbi cele doua filtre, intrucat datorita tehnologiei ultra-performante, cantitatea de praf remisa este atat de mica, incat pur si simplu nu se depune pe filtre, asa cum se intampla la aspiratoarele obisnuite.

Motorul de 750 W ofera performanta de aspirare echivalenta cu cea a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W, dar cu un consum de energie la jumatate.

Rowenta Compact Power™ Animal Care este un produs reparabil timp de 10 ani, perioada in care cele 6500 de centre de reparatii din intreaga lume asigura livrarea rapida a pieselor de schimb la costuri reduse!

Deci, ce mai astepti? Fa-ti viata mai usoara si uita de grijile legate de curatenia casei cu Rowenta Compact Power™ Animal Care! Pentru ca timpul tau e important, foloseste-l pentru ceea ce conteaza cu adevarat!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asigurarea casei nu mai e Asigurarea casei nu mai e "obligatorie"
Subventii pentru locuinte Subventii pentru locuinte
Pe 113 blocuri din sectorul 2 se lipesc «buline» Pe 113 blocuri din sectorul 2 se lipesc «buline»
Industria mobilei este stransa cu usa Industria mobilei este stransa cu usa
Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements! Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements!
Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018 Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018

Vezi mai multe articole