on

Miele | Noua generatie G 5000 SL este mai economica, flexibila si eleganta

09 septembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 Viata in aglomerarile urbane devine tot mai costisitoare, astfel ca fiecare centimetru din locuinta trebuie acum sa fie pus in valoare. Iar in ajutorul clientilor care isi doresc o bucatarie moderna, dar nu se bucura si de o suprafata generoasa, vine noua generatie de masini de spalat vase Miele. Cu o latime de doar 45 de centimetri, G 5000 SL ofera aceleasi rezultate premium, dar cu economii de energie, apa, detergent si, mai ales, spatiu.

 

Smart – de la un capat la altul

 

Datorita noii tehnologii „EcoPower”, intreg sistemul de pompare a apei, duzele si filtrele sunt imbunatatite. Totul fara niciun fel de rabat de la calitatea certificata Miele, noul model obtinand un coeficient A+++ -10%, cu un consum total de apa si mai mic, de doar 6 litri pentru un program complet.

 

Mai mult, datorita unei alte inovatii exclusive Miele, „QuickPowerWash”, noile modele pot finaliza un proces complet de spalare si igienizare a veselei si tacamurilor in mai putin de o ora (in combinatie cu pastilele UltraTabs All in 1, ce se dizolva extrem de rapid). Iar la final usa se va intredeschide automat, pentru a elimina aerul umed din interior.

Tot la nivel de premiera, noua generatie G 5000 SL poate fi conectata la Internet, astfel ca utilizatorii pot urmari in timp real in ce stadiu se afla procesul de spalare, dar si comanda prin aplicatia Miele detergent, in cazul in care sunt notificati cu privire la iminenta epuizare a acestuia.

 

Prospetime de 5 ori mai indelungata pentru fructe si legume

 

Economiile nu se rezuma doar la bani, ci si la risipa, in special cea alimentara. La nivel mondial, peste 1,3 miliarde de tone de mancare sunt aruncate anuale, astfel ca Miele isi propune sa faca inca un pas spre sprijinirea clientilor ce abordeaza un stil de viata sustenabil.

 

Prin noua generatie de electrocasnice frigorifice, utilizatorii au siguranta ca pot pastra proaspete legumele si fructele de pana la 5 ori mai mult timp. Multumita tehnologiei „Perfect Fresh Advance”, modelele K 7000 pulverizeaza un strat extrem de fin de apa peste alimentele depozitate in sertarul special, prin care sunt conservate calitatea si vitaminele acestora. „Ceata” este distribuita la fiecare 90 de minute sau de fiecare data cand usa frigiderului este deschisa, apa fiind preluata dintr-un recipient dedicat, de doar 120 de ml. Datorita tehnologiei utilizata, reumplerea acestuia nu este necesara decat o data la 2-3 luni.

 

Tot pentru confortul utilizatorilor, rafturile superioare ale noii linii K 7000 pot fi mutate fara a fi necesara scoaterea lor, astfel incat poate fi obtinut rapid spatiul necesar chiar si pentru recipientele foarte inalte. Si tot la capitolul ergonomie se califica si inovatia FlexiTray, un sertar din sticla de dimensiuni reduse, dar care poate pivota la 180 de grade, pentru un acces facil la borcane, cutii alimentare etc. Iluminarea interioara este realizata cu ajutorul tehnologiei LED, care se modifica in functie de cum sunt mutate rafturile, iar  in viitorul apropiat aceasta va fi upgradata cu una de tip „Ambilight”.

Despre Miele

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gütersloh/Westphalia, Germania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

3,7 miliarde euro pentru termoficare 3,7 miliarde euro pentru termoficare
Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
La Targu Mures, repartitoarele dubleaza facturile de caldura - 13 Februarie 2009 La Targu Mures, repartitoarele dubleaza facturile de caldura - 13 Februarie 2009
Sistemul unic de inregistrare Sistemul unic de inregistrare
Casele din lemn sunt mai ieftine, dar nu au cautare Casele din lemn sunt mai ieftine, dar nu au cautare
Pentru instalarea centralei termice aveti nevoie de o instalatie de gaze individuala Pentru instalarea centralei termice aveti nevoie de o instalatie de gaze individuala

Vezi mai multe articole