on

Leroy Merlin deschide cel de-al 19-lea magazin din Romania, la Targoviste

14 mai, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, deschide astazi, 14 mai, cel de-al 19-lea magazin din Romania, in municipiul Targoviste. Noul magazin este situat pe strada Laminorului numarul 93 si va fi deschis de luni pana sambata in intervalul 07:00-21:00 si duminica intre 08:00 si 20:00.

 

In magazinul Leroy Merlin Targoviste, clientii vor avea acces la o oferta diversificata de peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de constructii, produse pentru gradina, decoratiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, solutii pentru proiecte de casa (bai si bucatarii) si multe altele. Astfel, clientii noului magazin vor avea posibilitatea de a gasi cat mai multe produse pentru casa si gradina lor intr-un singur loc, evitand nevoia mai multor deplasari. De asemenea, acestia vor putea beneficia si de alte servicii utile in cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de inchiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.

 

Totodata, clientii Leroy Merlin Targoviste vor avea acces la solutiile alternative de cumparare precum: Rezerva si Ridica, prin care acestia isi pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personala ulterioara, Comanda telefonica - pentru cei care doresc sa plaseze rapid o comanda cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu, dar si la posibilitatea obtinerii unei finantari eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achizitia de produse direct in magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin sau credit de nevoi personale.

 

„Incepand din 14 mai, ii asteptam pe toti dambovitenii si nu numai in noul magazin Leroy Merlin din Targoviste sa descopere si sa se bucure de toate produsele din oferta si serviciile pe care noi le punem la dispozitia lor. Prin solutiile noastre alternative de cumparare , sau ne propunem sa oferim clientilor nostri o experienta de cumparaturi omnicanal eficienta. Prezenta noastra in orasul Targoviste marcheaza deschiderea celui de-al 19-lea magazin, in cel de-al 14-lea oras din Romania si este un nou pas in strategia noastra de dezvoltare a retelei Leroy Merlin pe piata locala”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.  

 

Conform reprezentantilor Leroy Merlin, noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala de 10.000 metri patrati, dintre care aprox. 2000 metri patrati sunt alocati sectorului de materiale pentru constructii si 500 metri patrati sectorului dedicat produselor pentru gradina. Magazinul dispune si de un numar de 264 de locuri de parcare.

 

Noul magazin Leroy Merlin din Targoviste beneficiaza si de o pozitie avantajoasa, aflandu-se in proximitatea oraselor Moreni, Pucioasa sau Gaesti, dar si cu acces direct din judetele Arges, Prahova si Ilfov, fiind o alternativa in plus pentru cei interesati de produsele comercializate de retailerul francez.   

 

Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Targoviste are peste 100 de angajati bine pregatiti si instruiti, care vor asigura consultanta pentru o experienta de cumparaturi cat mai eficienta a clientilor.

 

 

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 19 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2500 de angajati in 14 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara, Oradea si Targoviste.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

480 de lei, repartitoarele pentru un apartament cu doua camere 480 de lei, repartitoarele pentru un apartament cu doua camere
Schneider Electric a realizat solutia BMS pentru The Bridge 1 – cladirea Leed Platinum, certificata cu cel mai mare punctaj din Romania Schneider Electric a realizat solutia BMS pentru The Bridge 1 – cladirea Leed Platinum, certificata cu cel mai mare punctaj din Romania
Topul preturilor la vile si apartamente pe Valea Prahovei Topul preturilor la vile si apartamente pe Valea Prahovei
Bucuresti, mai scump ca Berlin Bucuresti, mai scump ca Berlin
186 de case 186 de case "sociale" de lux electorale
Suedezii de la IKEA ne aduc mobila in casa Suedezii de la IKEA ne aduc mobila in casa

Vezi mai multe articole