on

Avalon Estate a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal

05 noiembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Prime Kapital anunta aprobarea PUZ-ului pentru Avalon Estate, cel mai extins proiect rezidential din zona Pipera. In cadrul celor 8,1 hectare ale ansamblului sunt incluse 746 de locuinte cu planuri variate, un club privat cu gradina, o zona cu piscina, restaurant, doua studiouri de fitness si spatii de retail. Avalon Estate se diferentiaza de alte proiecte rezidentiale existente printr-o densitate redusa, cu un regim maxim de inaltime de 4 etaje, parcari subterane sau acoperite, zone exclusiv pietonale, design unic si atentie la detalii.

Mai mult de o treime din suprafata totala este ocupata de spatii verzi si de agrement atent planificate. Conceptul include gradini pentru toate tipurile de unitati. Astfel, vilele vor avea zone exterioare in fata si spate, townhouse-urile au gradini frontale si terase private generoase, iar apartamentele dispun de terase si gradini.

Avalon Estate este usor accesibil  dinspre Bulevardul Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Bulevardul Dimitrie Pompeiu, rutele care definesc zona principala de birouri din Bucuresti.

In prezent exista o lista de asteptare pentru locuintele din cadrul proiectului. Prime Kapital va aplica pentru o singura autorizatie de construire pentru intregul proiect si nu pentru fiecare faza in parte. Obiectivul este accelerarea constructiei pentru a satisface cererea ridicata. Lucrarile de constructie vor incepe in curand, iar primele unitati vor fi livrate in anului 2020. Spre deosebire de abordarea tipica prin care infrastructura rutiera se dezvolta la finalul proiectului, lucrarile de infrastructura se vor realiza in avans si pentru intregul proiect, odata cu primirea autorizatiei de construire.

„Prin localizare, dimensiune, calitate si servicii comunitare, Avalon Estate inaugureaza practic o noua categorie de locuinte, in apropierea polului de birouri din nordul capitalei, construit in jurul conceptului de comunitate. Intregul ansamblu a fost proiectat integral pana la cele mai mici detalii, iar lucrarile de amenajare a spatiilor verzi au inceput inca din 2018.”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar important, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu si au o reputatie neegalata cu privire la calitatea si sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltarilor realizate. Prime Kapital are o prezenta ampla pe piata din Romania si este integrat pe verticala, avand o echipa de peste 200 de specialisti in domeniul imobiliar, ce imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pierderile de apa din reteaua blocului se adauga la intretinere Pierderile de apa din reteaua blocului se adauga la intretinere
Cladirile vechi vor primi bulina rosie in 60 de zile Cladirile vechi vor primi bulina rosie in 60 de zile
Magazinul de case Magazinul de case
Luna si reducerile - locuintele noi se ieftinesc cu viteza, cele vechi mai batraneste - 05 octombrie 2010 Luna si reducerile - locuintele noi se ieftinesc cu viteza, cele vechi mai batraneste - 05 octombrie 2010
Dezastru termic Dezastru termic
GROHE lanseaza hub-ul digital “GROHE X” GROHE lanseaza hub-ul digital “GROHE X”

Vezi mai multe articole