Locuinte de vacanta

16 octombrie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Noi cartiere rezidentiale se ridica in zona Brasovului si pe litoralul Marii Negre. Acestea ofera apartamente sau case de vacanta celor care prefera confortul propriei case in locul unei camere de hotel.

Multi dintre cei care doresc sa cumpere o locuinta de vacanta, fie si intr-un bloc, oscileaza intre munte sau mare. Indiferent de preferinte, este bine de stiut ca fara 70.000 de euro nu se poate pune problema de a achizitiona ceva.

SINAIA. Complexul Belleview, amplasat la numai un minut de DN1, este format din patru blocuri de opt niveluri plus mansarda. In total, aici se construiesc 344 de apartamente, din care 36 de garsoniere, 140 de apartamente cu doua camere, 32 de locuinte cu trei camere, 16 duplexuri de doua camere si 20 de duplexuri de trei camere. Pretul unei garsoniere este de 67.830 de euro cu TVA, iar un apartament cu trei camere ajunge la 115.450 de euro. Belleview ofera piscina acoperita, sala de fitness si locuri de joaca pentru copii.

BRAN. Complexul Floare de Colt, din Bran, va fi construit chiar in apropierea castelului, pe o suprafata de teren de 16.700 de metri patrati. Aici vor rasari 12 imobile de tip vila, care vor insuma 192 de locuinte, de la garsoniere pana la duplexuri cu trei si cu patru camere. Constructiile au inceput si ansamblul va fi finalizat la jumatatea anului 2009. Cea mai ieftina locuinta ce se va construi este de 80.373 de euro – cu TVA inclus, in timp ce un apartament de patru camere la etajul trei, cu mansarda, se vinde cu 212.671 de euro, TVA inclus.

BRASOV. In apropierea rezervatiei naturale Dealul Lempes din comuna Sanpetru va fi construit ansamblul rezidential Lempes Residenz. Acesta va fi format din 70 de case, ce vor avea o suprafata cuprinsa intre 90 si 250 de metri patrati. Casele vor beneficia si de cate o curte individuala cu suprafata cuprinsa intre 500 si 900 de metri patrati. Costul locuintelor va fi intre 120.000 de euro si 200.000 de euro cu TVA, iar cei interesati de achizitia unei locuinte in cadrul ansamblului vor avea nevoie de un avans de minimum 20%.

OLIMP. Un bloc modern de 128 de apartamente si un parc privat se construiesc langa Hotelul Amfiteatru, din Olimp. Complexul, "botezat" Sara Sea View, nu ofera numai apartamente, ci si un club de intretinere si recreere dotat cu fitness, sauna, jacuzzi, piscina si sala de biliard. Preturile pleaca de la 77.900 de euro si ajung la 239.900 de euro, in functie de suprafata, etaj si nivel de dotari. Mai mult de jumatate dintre apartamente sunt vandute in special unor investitori britanici si spanioli. Dezvoltatorul proiectului ofera si posibilitatea ca proprietarul sa inchirieze in regim hotelier locuinta in perioada in care nu locuieste acolo, contra a 50 de euro/luna.


MAMAIA. Pe malul marii, la limita dintre Constanta si Mamaia, se ridica complexul Spectrum Residence. Acesta ofera 350 de apartamente amplasate in cinci blocuri. Cumparatorii pot alege dintre 27 de tipuri de locuinte diferite. Pretul acestora variaza dintre 185.885 de euro pentru o locuinta de 118 metri patrati si 371.241 de euro pentru un apartament de 205 metri patrati.
 
Sursa: Jurnalul national

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

18 ani de Piastrelle si incununarea unui an de proiecte minunate 18 ani de Piastrelle si incununarea unui an de proiecte minunate
Pierderile din spatiile comune se impart tuturor proprietarilor, separat, dupa cota-parte indiviza Pierderile din spatiile comune se impart tuturor proprietarilor, separat, dupa cota-parte indiviza
O solutie la indemana pentru izolarea termica a locuintelor O solutie la indemana pentru izolarea termica a locuintelor
Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat: Certificatul energetic, un simplu act birocratic Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat: Certificatul energetic, un simplu act birocratic
Elena Udrea vrea sa atraga 40 mil. euro de la privati pentru locuinte cu chirie Elena Udrea vrea sa atraga 40 mil. euro de la privati pentru locuinte cu chirie
Top 10 vile de milioane de euro Top 10 vile de milioane de euro

Vezi mai multe articole