on

Maxell lanseaza o noua gama de videoproiectoare laser

13 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Hitachi Europe LTD., un subsidiar al Hitachi Ltd., producator recunoscut la nivel global pentru inovatiile aduse in mai multe domenii de activitate,  anunta parteneriatul diviziei sale Digital Media Group cu Maxell Ltd., pentru distributia noii game de videoproiectoare laser. Astfel, Maxell Ltd., anunta disponibilitatea pe piata a noilor videoproiectoare laser, perfecte pentru activitatile din segmentul business, educatie sau sectorul public.

Noile videoproiectoare de la Maxell Ltd. au intrat pe piata in aceasta primavara si sunt distribuite de Hitachi Europe Ltd., in paralel cu propria sa linie de proiectoare.

Tehnologia de afisare a evoluat constant de-a lungul timpului, iar la ora actuala exista solutii adecvate pentru fiecare scenariu de utilizare si fiecare mediu de activitate in parte. Dintre acestea, videoproiectoarele raman indiscutabil cea mai buna alegere ori de cate ori se doreste redarea unor imagini de mari dimensiuni, eventual pentru un public numeros. In mod traditional, singura lor slabiciune este necesitatea utilizarii intr-un mediu relativ intunecat, ceea ce nu este mereu posibil. Din acest motiv, Maxell si Hitachi au creat modelele Laser 3LCD, cu luminozitate ridicata, potrivite pentru utilizarea in diverse aplicatii, precum muzee, retail sau sali mari de conferinte.

 

Videoproiectoarele Maxell MP-WU8801W si MP-WU8701W combina tehnologia de proiectie 3LCD cu solutia de iluminare laser, pentru a obtine imagini precise, cu acuratete superioara a culorilor si luminozitate sporita. Ambele modele folosesc un chip 3LCD de 19mm (0.76"), suporta rezolutia WUXGA (1920x1200) si asigura un contrast de 2 500 000:1. Imaginile proiectate pot avea o diagonala de pana la 600”, iar luminozitatea este de 8000 ANSI lumeni pentru MP-WU8801W si respectiv de 7000 ANSI lumeni pentru MP-WU8701W.

Drept urmare, cele doua pot fi folosite fara nici un fel de probleme in medii luminoase, asigurand o experienta vizuala optima in aproape orice conditii de utilizare. Pentru flexibilitate si usurinta in operare, ele sunt prevazute cu o conectivitate bogata, incluzand HDMI, DP, D-Sub, interfata LAN si optional WiFi, precum si cu un instrument de ajustare automata pentru blending, warping si uniformizarea culorilor.

Elemente precum distanta de proiectie, raportul de proiectie sau focalizare depind de echipare, de aceea MP-WU8801W si MP-WU8701W sunt compatibile cu 7 lentile, disponibile separat.

Intr-un format ceva mai compact, Maxell propune videoproiectorul MP-WU5603, potrivit pentru profesionisti, sali de clasa sau sali de conferinte de dimensiuni medii. Acesta combina simplitatea in utilizare cu performantele excelente si designul orientat catre mobilitate, fiind echipat cu chip 3LCD de 16mm (0.64"), care ii permite sa redea imagini la rezolutia WUXGA (1920x1200). Lampa laser folosita asigura o luminozitate de 6000 ANSI lumeni, in timp ce contrastul este de 1.500.000:1. Lentila din dotare are o distanta de focalizare cuprinsa intre 0.9 - 9.2m si un raport de proiectie cuprins intre 1.4:1 si 2.4:1, putand astfel afisa imagini cu diagonala cuprinsa intre 30 si 300”.

Cel de-al patrulea videoproiector, modelul LPTW4001, foloseste la randul sau tehnologia 3LCD (0.59”) si o lampa laser, dar este un model ultra short throw interactiv, fiind asadar potrivit atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru educatie. Cu o distanta de proiectie ce variaza intre 7.9 si 56.8cm, el poate afisa imagini cu diagonale in intervalul 60-100” in modul interactiv sau 60-130” daca nu sunt folosite functiile interactive incorporate. Rezolutia suportata este WXGA (1280x800), in timp ce luminozitatea maxima este de 4200 ANSI Lumeni, iar contrastul de 500 000:1.

Impreuna cu aceste patru noi videoproiectoare, Maxell introduce pe piata o nou lentila, modelul USL-701M(compatibila cu MP-WU8801W si MP-WU8701W), precum si un dispozitiv de sustinere a cursurilor, sub numele de Lecture Capture Media Station MA-XL1.

Noua lentila este conceputa pentru distante de proiectie scurte, vine dotata cu un zoom 1.3x si are un raport de proiectie cuprins intre 0.74:1 si 0.98:1, permitand astfel redarea unor imagini cu diagonala de 100” de la o distanta cuprinsa intre 1.6 si 2.1m.

Lecture Capture Media Station este un dispozitiv extraordinar de util pentru salile de clasa, el functionand atat ca o statie multimedia cat si ca recorder. Datorita versatilitatii sale, permite interactia cu o multitudine de dispozitive, precum scaner-ul de documente, proiectorul interactiv, camera web sau PC-ul. Ca si functionare, acesta ofera mai multe optiuni, printre acestea regasindu-se si modul de Lecture Recording, Media Switcher, Remote Class sau On Screen Remote Desktop.Spre deosebire de un recorder de cursuri obisnuit, modelul MA-XL1 se concentreaza foarte mult pe usurinta in utilizare, oferind o interfata si un mod de operare extrem de intuitiv.

Disponibile prin intermediul MGT Educational, toate cele 4 videoproiectoare laser se bucura de o perioada de garantie de 5 ani, sau 20 000 ore de functionare, care include si lampa.
 
Despre Maxell Ltd.
De la fondarea sa in 1960, Maxell Ltd. a strabatut peste 50 de ani de pionierat in proiectare, oferind intotdeauna cele mai bune tehnologii. La ora actuala, Maxell este un producator respectat la nivel mondial, fiind specializat pe o serie de produse esentiale, precum proiectoare, baterii, echipamente audio si solutii de stocare a datelor. Avand sediul central in Maidenhead, Marea Britanie, compania mentine o relatie stransa cu toate birourile regionale si cu distribuitorii, asigurand astfel servicii B2B si B2C de calitate superioara. Pentru mai multe informatii despre solutiile de afisare Maxell, vizitati: www.maxelldisplay.com.

Despre Hitachi Digital Media Group
Digital Media Group este o ramura a Hitachi Europe Ltd. si este responsabila cu vanzarea si distributia pe plan European ale produselor de afisaj si proiectie ale Hitachi. Cu doua arii cheie de produse, Hitachi Digital Media Group ofera solutii digitale de varf pentru mediul home si business. Grupele cheie de produse sunt solutii de afisaj, care includ televizoare LCD High Definition Ready si o gama de proiectoare 3LCD pentru business si educatie. Pentru mai multe informatii vizitati: www.hitachidigitalmedia.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casele tip \ Casele tip \"sandwich\", preferatele romanilor
Chirii la tarif parizian in capitala Romaniei Chirii la tarif parizian in capitala Romaniei
Laurent Jacquemin, noul CEO al Ariston Thermo Group Laurent Jacquemin, noul CEO al Ariston Thermo Group
Crestere de 1,54% la tarifele gazelor naturale pentru populatie Crestere de 1,54% la tarifele gazelor naturale pentru populatie
Cele mai scumpe case au peste o suta de ani vechime Cele mai scumpe case au peste o suta de ani vechime
Facturile la electricitate, in discutie Facturile la electricitate, in discutie

Vezi mai multe articole