Zile norocoase pentru clientii Praktiker Romania: 3 masini au fost deja castigate!

14 septembrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Trei romani au aflat deja ca in magazinele Praktiker Romania ai noroc chiar si fara
cosari. Dupa numai 6 zile de la lansarea campaniei aniversare, Romica Mihai Zaharia
 
(Iasi), Costel Mihalcea (Galati) si Ana Popa (Targu Mures) au devenit fericitii proprietari ai cate unei masini Skoda Citigo. In acest moment, la Praktiker au mai ramas 7 masini, dar si zeci de mii de alte premii, care isi asteapta castigatorii pana pe 26 septembrie 2012.    
 
Pe 6 septembrie, retailerul german de DIY a lansat campania aniversara de 10 ani, prin intermediul careia le ofera clientilor sai posibilitatea de a castiga premii instant. Astfel, toti cei care fac cumparaturi in valoare de minim 100 lei primesc la casa de marcat un card razuibil care le poate aduce premii consistente. In aceeasi zi, Romica Mihai Zaharia, din Iasi, a devenit proprietarul unei masini Skoda Citigo.
 
„Vazusem niste afise cu Praktiker prin oras, dar nu stiam exact ce se intampla. Am mers, insa, sa iau materiale pentru casa, pentru ca suntem in renovari in acest moment. Mi s-a parut foarte dragut ca am primit un tichet impreuna cu bonul fiscal, dar nu am avut rabdare sa-l razuiesc pe loc. Cand am vazut ca am castigat o masina, am crezut ca este o gluma. Multumesc, Praktiker, pentru aceasta surpriza!”, marturiseste Romica Zaharia.
 
„Ne bucuram ca primele zile de campanie au fost atat de norocoase pentru clientii nostri. Pana in prezent, am inregistrat deja zeci de mii de castigatori si, pana pe 26 septembrie, alte zeci de mii de carduri castigatoare ii asteapta in magazinele noastre. Pe langa premii, cei care ne calca pragul pot gasi si o gama variata de produse la preturi aniversare. Este modul nostru de a ne rasplati clientii pentru fidelitatea lor. Dorim ca aniversarea Praktiker in Romania sa ramana o amintire placuta pentru ei.”, declara Cornelia Gheorghe, Director Thizitii Praktiker Romania.
 
7 masini Skoda Citigo, 110 de tablete Samsung, 205 de smartphone-uri si alte zeci de mii de cadouri surpriza mai pot fi castigate de catre cei care achizitioneaza produse in valoare de minim 100 lei din magazinele Praktiker, pana pe 26 septembrie. Mai multe detalii despre campanie se pot gasi pe pagina de Facebook (www.facebook.com/PraktikerRomania)  sau pe site-ul companiei (www.praktiker.ro).

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

"Prima casa" este mai accesibila in zone sarace - 29 Iunie 2009
Se scumpesc terenurile Se scumpesc terenurile
Lupta pentru locuinte scade comisioanele Lupta pentru locuinte scade comisioanele
Cat mai costa o locuinta in Capitala Cat mai costa o locuinta in Capitala
Coalitia pentru Siguranta la Incendiu: Legislatia privind focul este depasita. Normativul de siguranta la incendiu este neschimbat de 20 de ani Coalitia pentru Siguranta la Incendiu: Legislatia privind focul este depasita. Normativul de siguranta la incendiu este neschimbat de 20 de ani
Chiriile scad mai repede ca mercurul din termometru Chiriile scad mai repede ca mercurul din termometru

Vezi mai multe articole