on

Mercusys lansează noul său flagship, primul sistem Mesh compatibil Wi-Fi 6 din portofoliul său, modelul Halo H80X

27 iulie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mercusys, brand specializat în furnizarea dispozitivelor și accesoriilor esențiale de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni, lansează pe piața din România primul sistem mesh compatibil Wi-Fi 6 al companiei, Halo H80X.

 

Acesta elimină efectul de buffering și congestia rețelei și îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o conexiune Wi-Fi stabilă și rapidă, în toată casa.

 

 

Datorită vitezelor de 3 Gbps, a acoperirii cu semnal Wi-Fi întregii case și a capacității îmbunătățite, utilizatorii se pot bucura de întregul potențial al Internetului în timp ce fac streaming, se joacă sau lucrează de acasă, totul cu un singur dispozitiv compatibil cu unul dintre cele mai moderne standarde de conexiune Wi-Fi: Wi-Fi 6.

 

„Implementarea și adoptarea tehnologiei Mesh Wi-Fi 6 marchează o nouă eră în ceea ce privește conexiunea Wi-Fi, înlocuind astfel routerele tradiționale și permițându-le utilizatorilor să beneficieze de cea mai bună acoperire și de o rețea stabilă, indiferent de tipul și dimensiunea locuinței. Ne bucurăm să aducem această tehnologie de ultimă generație către clienții noștri prin intermediul lui Halo H80X, primul nostru sistem Mesh compatibil Wi-Fi 6, care oferă performanță și funcții avansate la un preț extrem de competitiv. Mai mult, beneficiază inclusiv de suport local în limba română, de trei ani garanție și posibilitatea de administrare din aplicație.”, a transmis Leon Chen, reprezentant Mercusys în România.

 

 

Cea mai recentă tehnologie Mesh Wi-Fi 6, cu viteze de până la 3000 Mbps

 

Standardul Wi-Fi 6 îmbunătățește practic fiecare aspect al rețelei de acasă: viteza, eficiența și capacitatea de suport pentru dispozitivele conectate în rețea. Toate acestea sunt posibile datorită unor funcții avansate, printre care OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color și canale de 160 MHz. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot conecta până la 150 de dispozitive simultan și pot beneficia de viteze de până la 3000 Mbps, pentru experiențe online memorabile.

 

 

O soluție Wi-Fi 6 pentru întreaga locuință – din living-room și până pe balcon sau terasă

 

Cu toții știm cât de neplăcute sunt situațiile în care conexiunile Wi-Fi nesigure și vitezele de Internet nu pot ține pasul cu stilul de viață digital. Mercusys vine cu o soluție în acest caz, și anume Halo H80X care creează o rețea unificată pentru a garanta un semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al locuinței, oferind o experiență de rețea stabilă și de mare viteză. Întreruperile și buffering-ul vor fi de domeniul trecutului.

 

 

Mercusys Halo H80X (3-pack) asigură o acoperire a întregii locuințe, de până la 650 de metri pătrați, funcționând ca un sistem unificat pentru a se potrivi oricărui tip de casă. Oferă un semnal Mesh Wi-Fi 6 rapid și stabil în toată casa, lucru care îi menține pe utilizatori conectați permanent.

 

Divertisment non-stop

 

Sistemul Mercusys Halo H80X conectează automat telefoanele sau tabletele la cea mai apropiată și mai rapidă unitate, oferind o experiență de rețea fără întreruperi. Datorită funcțiilor speciale precum Self-Healing, Beamforming, dar și amplificatoarelor și receptoarelor de semnal bine concepute, Halo H80X este sistemul mesh perfect pentru vizionarea de filme sau seriale, pentru streaming și jocuri fluide, cu răspuns imediat.

 

Mai mult, sistemul Mesh Wi-Fi 6 Halo H80X este foarte ușor de configurat, direct din aplicația Mercusys, și oferă și opțiuni solide de control parental, pentru ca utilizatorii să poată gestiona cu ușurință timpul petrecut în online de cei mici și conținutul accesat de aceștia.

 

Suport tehnic și asistență în limba română 

 

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor de acasă.  

 

Sistemul Mesh Wi-Fi 6 Mercusys Halo H80X este disponibil în stocul magazinelor partenere, la un preț recomandat de 899.99 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.  

 

Descoperă Mercusys Halo H80X: (106) #DescoperaMercusys | Halo H80X - Sistem Mesh Wi-Fi 6 pentru acoperire în întreaga casă - YouTube

 

*Seamless Roaming necesită ca dispozitivele clienților să suporte 802.11k/v/r și poate necesita o configurare suplimentară. Performanța poate varia în funcție de dispozitivul clientului.

 

* Ratele maxime ale semnalului wireless sunt ratele fizice derivate din specificațiile standardului IEEE 802.11. Volumul real de transmitere a datelor și acoperirea wireless precum și cantitatea de dispozitive conectate nu sunt garantate și pot varia ca urmare a condițiilor de rețea, a limitărilor clienților și a factorilor de mediu, inclusiv a materialelor de construcție, a obstacolelor, a volumului și densității traficului și a locației clienților.

 

* Utilizarea Wi-Fi 6 și a altor funcții, inclusiv OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, HE160, BSS Color, necesită ca dispozitivele clienților să suporte caracteristicile corespunzătoare. Din cauza restricțiilor de reglementare, este posibil ca lățimea de bandă de 160 MHz să nu fie disponibilă în banda de 5 GHz în anumite regiuni/țări.

 

* Seria Halo H și seria Halo S nu pot funcționa împreună. Seria Halo H este compatibilă cu alte unități tot din seria Halo H pentru a forma o rețea Mesh.

 

*Toate porturile WAN/LAN pot funcționa fie ca porturi WAN, fie ca porturi LAN, dar doar un singur port poate servi ca port WAN la un moment dat.

 

 

###

 

Despre Mercusys

Mercusys furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cât mai mulți oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile și switchurile SOHO sunt realizate să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea. Mercusys colaborează cu profesioniști de top din întreaga lume și dezvoltă dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producători renumiți de chipset, inclusiv MediaTek și Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic față de excelență, o vastă rețea globală și un vis de îmbunătățire a vieții oamenilor prin conexiuni mai bune.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate
Sistemele de supraveghere video: componente, instalare, sfaturi Sistemele de supraveghere video: componente, instalare, sfaturi
Obiectele cu design inovator ne fac viata mai usoara Obiectele cu design inovator ne fac viata mai usoara
Incuietoarea de ultima generatie Incuietoarea de ultima generatie
Mercusys ofera experiente complete la cele mai inalte standarde cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi 6 Mercusys ofera experiente complete la cele mai inalte standarde cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi 6
TP-Link la CES 2022 – Wi-Fi 6E pentru cele mai rapide conexiuni, noi produse Whole Home Mesh, Smart Home Tapo și multe alte noutăți interesante, pentru viitorul conectivității TP-Link la CES 2022 – Wi-Fi 6E pentru cele mai rapide conexiuni, noi produse Whole Home Mesh, Smart Home Tapo și multe alte noutăți interesante, pentru viitorul conectivității

Vezi mai multe articole