on

Mercusys ofera experiente complete la cele mai inalte standarde cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi 6

28 iunie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fie ca vorbim despre productivitate, gaming sau divertisment de toate feluri, tehnologia este un aspect foarte important care poate duce toate aceste experiente la nivelul urmator. Atunci cand vorbim de experiente complete, vorbim despre o conexiune stabila si standarde inalte.

 

Lucratul de acasa ori de la birou, activitatile zilnice sau divertismentul – toate reprezinta experiente de care utilizatorii din intreaga lume isi doresc sa se bucure la cel mai inalt nivel.

 

Din acest motiv, Mercusys isi propune sa ofere experiente complete la standarde care sa corespunda asteptarilor utilizatorilor, oferindu-le produse ce integreaza cele mai noi tehnologii, precum Wi-Fi 6.

Tehnologia Wi-Fi 6 este, asa cum ii spune si numele, cea de-a sasea generatie a tehnologiei pe care utilizatori din intreaga lume o folosesc deja. Fata de versiunile anterioare, Wi-Fi 6 ofera utilizatorilor viteze de retea de neegalat si functii suplimentare care faciliteaza conectarea la Internet si accelereaza conexiunile in acest proces.

 

In era tehnologiei, unde totul se intampla mai rapid ca niciodata, Wi-Fi 6 ofera o viteze de streaming impresionante, iar una dintre activitatile cele mai indragite de oameni din toate colturile lumii care necesita o astfel de performanta este gamingul, pentru care rapiditatea si stabilitatea sunt cuvinte cheie in atingerea unei experiente de top. 

 

De asemenea, din ce in ce mai multi utilizatori doresc sa-si transforme locuintele in case smart, iar tehnologia Wi-Fi 6 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a conecta simultan peste 200 de dispozitive. Astfel, performantele dispozitivelor precum laptopuri, computere si electrocasnice smart nu va fi afectata – oferind mai mult confort utilizatorilor – datorita tehnologiei OFDMA, care calculeaza latimea de banda necesara pentru fiecare utilizator si transmite datele simultan, oferind astfel experiente fluide si complete.

In contextual actual, multe familii isi desfasoara activitatea exclusiv din intimitatea locuintei – atat parintii, cat si cei mici. Pentru o buna desfasurare a intalnirilor si cursurilor online, conexiunea stabila si rapida este, din nou, esentiala.

 

In acest sens, utilizatorii pot beneficia de tehnologie de ultima generatie prin intermediul routerului Mercusys MR70X – un produs accesibil si performant. Acesta ofera o serie de beneficii ce imbunatatesc atat activitatea lucrului de la birou sau de acasa, cat si activitatile relaxante precum gamingul sau entertainmentul in intimitatea propriei locuinte.

Astfel, datorita tehnologiei Wi-Fi 6, cel mai nou standard Wi-Fi, capacitatea de conectare este de patru ori mai mare, viteza totala a routerului MR70X ajungand pana la 1.8 Gbps (1201 Mbps in banda de 5 GHz si 574 Mbps in banda de 2.4 GHz).

 

De asemenea, aria de acoperire este acum mult mai mare, iar conexiunea mai puternica, ceea ce reprezinta un avantaj atat pentru cei ce lucreaza de acasa si vor sa-si desfasoare activitatea chiar si in gradina, in aer liber. Cele patru antene High-Gain Beamforming imbunatatesc semnificativ stabilitatea conexiunilor in toata casa, oferind utilizatorilor semnal Wi-Fi puternic in fiecare colt al acesteia.

Cu MR70X utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste siguranta retelei Wi-Fi. Cel mai recent protocol de securitate, WPA, le asigura utilizatorilor siguranta retelei Wi-Fi utilizate. In plus, pentru transferul de date la viteze mari si performante maxime, utilizatorii beneficiaza de conexiuni Gigabit prin cablu.

De asemenea, MR70X este alegerea ideala si cand vine vorba de sustenabilitate, intrucat acesta este Eco-Friendly, ceea ce inseamna ca, datorita functiei integrate Target Wake Time (TWT), consumul de energie este redus in timpul transmisiilor de date pentru dispozitivele mobile si IoT conectate la router.

In plus, cu ajutorul functiei BSS Color, utilizatorii vor beneficia de mai putine interferente Wi-Fi de la retele invecinate, acest lucru facilitand eficienta transmisiei, iar functia Smart Connect selecteaza in mod inteligent cea mai buna banda disponibila pentru fiecare dispozitiv in parte. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Wi-Fi 6, deoarece atat banda de 5 GHz, cat si cea de 2.4 GHZ ale routerului sunt actualizate, iar utilizatorii se pot bucura de o functionare optima a tuturor dispozitivelor in orice colt al locuintei. 

Desi este o tehnologie noua, din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa beneficieze de avantajele acesteia in intreaga locuinta fie pentru intalniri online, fie pentru activitati relaxante precum vizionarea filmului preferat sau gaming.

 

Routerul Wi-Fi 6 Mercusys MR70X este disponibil la un pret recomandat de 399 RON si poate fi achizitionat din magazinele marilor retaileri din Romania.

 

Descopera Mercusys MR70X: https://www.youtube.com/watch?v=4hz56n6sMr4

 

 

###

 

Despre Mercusys

Mercusys furnizeaza o gama larga de dispozitive si accesorii de retea cu scopul de a oferi acces excelent la Internet pentru cat mai multi oameni posibil. Routerele Wi-Fi, sistemele mesh, adaptoarele Wi-Fi, range extenderele, access pointurile si switchurile SOHO sunt realizate sa satisfaca si cele mai exigente nevoi de retea. Mercusys colaboreaza cu profesionisti de top din intreaga lume si dezvolta dispozitive inovatoare prin intermediul parteneriatelor cu producatori renumiti de chipset, inclusiv MediaTek si Qualcomm. Mercusys are un angajament puternic fata de excelenta, o vasta retea globala si un vis de imbunatatire a vietii oamenilor prin conexiuni mai bune.

Povestea Mercusys: https://www.mercusys.com/ro/about-us

3 ani garantie: https://www.mercusys.com/ro/article-details-453

 

Pentru mai multe informatii despre Mercusys, vizitati site-ul http://www.mercusys.com/ro/ sau ne puteti contacta pe adresa support.ro@mercusys.com   

Ne puteti urmari si pe:

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Experimentati, simtiti si bucurati-va de puterea sunetului Experimentati, simtiti si bucurati-va de puterea sunetului
Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema
Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat
Tado Smart Control: Optimizarea incalzirii si racirii cu tehnologia inteligenta Tado Smart Control: Optimizarea incalzirii si racirii cu tehnologia inteligenta
TP-Link® a prezentat la IFA 2020 o serie de premiere in lumea tehnologiei TP-Link® a prezentat la IFA 2020 o serie de premiere in lumea tehnologiei
Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie? Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie?

Vezi mai multe articole