MFP imprumuta 3,5 mld. euro pentru reabilitarea termoficarii si a locuintelor

14 iunie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 Ministerul Finantelor Publice va contracta credite in valoare totala de 12,17 miliarde de lei (circa 3,5 mld. euro) pentru a finanta programul de modernizare a sistemului centralizat de incalzire si de reabilitare termica a locuintelor, aprobat de Guvern la inceputul lunii aprilie. Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader, a declarat marti ca valoarea totala a proiectului este de 13,419 miliarde de lei. Fondurile vor putea fi utilizate incepand cu 2007 si sunt destinate administratiilor publice locale, pentru rentabilizarea sistemelor de furnizare si distributie a agentului termic si pentru reabilitarea termica a locuintelor. In cadrul Ministerului Administratiei si Internelor va fi infiintata o unitate de management a proiectului.
 
Sursa: Ziarul financiar

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Brico Depot iti pregateste sarbatori de poveste la preturi de depozit! Brico Depot iti pregateste sarbatori de poveste la preturi de depozit!
Frank Lloyd Wright, creatorul notiunii de living-room - 05 Octombrie 2009 Frank Lloyd Wright, creatorul notiunii de living-room - 05 Octombrie 2009
Asigurari obligatorii pentru toate cladirile Asigurari obligatorii pentru toate cladirile
Piata imobiliara in 3 ani - 13 Noiembrie 2009 Piata imobiliara in 3 ani - 13 Noiembrie 2009
Amenajari interioare: Camera de relaxare Amenajari interioare: Camera de relaxare
Praktiker Romania a oferit cadou un apartament in Bucuresti Praktiker Romania a oferit cadou un apartament in Bucuresti

Vezi mai multe articole