Micile proiecte pentru casa ta debuteaza in forta

08 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

S-a terminat cu datul zapezii. Ne-a tinut in forma dar nu e o ocupatie pe care sa o facem de placere. Bine ca a venit, in sfarsit, primavara si s-a deschis in mod oficial sezonul de bricolaj.
 
Sunt cateva luni bune de cand nu am mai bricolat in mod serios. Pana sa ne
parchet
apucam de renovari sau amenajari de amploare este o idee buna sa ne incercam mana cu niste proiecte de o anvergura mai mica. Desi limitate ca amploare, chiar si proiectele mai mici necesita o logistica si o atentie deosebita. E important ce faci dar si cum o faci.
 
Atentie la conditiile de la locul de munca!
 
 - O iluminare corespunzatoare ne face viata mai usoara si face vizibile acele detalii cruciale pentru un finisaj profesionist al peretilor.
 - Etajerele rezistente la greutate sunt extrem de utile pentru depozitarea temporara si aranjarea materialelor si a uneltelor.
 - Echipamentele de protectie,
fereastra
precum manusile si ochelarii de protectie, nu numai ca ne protejeaza dar ne ajuta sa realizam mai simplu si mai repede o multime de actiuni.
 
Ce facem cand ceva ne displace?
 
Ne ocupam de situatie.
Pot fi detalii majore sau minore, in functie de cum le privim. Un parchet laminat zgariat sau tocit e inestetic pentru unii si de-a dreptul enervant pentru altii. Solutia e simpla. Acum se poate schimba foarte usor, mai ales ca este foarte ieftin si simplu de montat de oricine. Uite o oferta de parchet si toate accesorii
gresie portelanata
le de care ai nevoie (plinta, coltare, folie izolatoare etc). E simplu sa cumperi totul dintr-un singur loc si la un pret mai mult decat accesibil.
 
O perspectiva placuta e binevenita!
Tamplaria veche, de lemn, a ferestrelor, poate fi inlocuita si ea de un bricoleur cu minima experienta. Exista magazine de bricolaj unde se gasesc, gata asamblate, ferestre la dimensiuni din cele mai diverse. Tot de acolo poti cumpara si toate materialele pe care ai nevoie pentru noile tale ferestre: spuma izolatoare, pervazuri si holsuruburi la preturi foarte bune.
 
Bricoleur-ul nu e bricoleur daca...
... n-a pus macar o data in viata fainata sau gresie. Sculele si materialele necesare sunt disponibile acum la niste preturi mai mult decat accesibile asa ca nu mai avem nicio scuza, prieteni!
 
Daca vrei sa vezi si alte mici proiecte pe care le poti realiza chiar tu, intra aici sa vezi ce iti propune magazinul de bricolaj Leroy Merlin.
 
Spor la treaba!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum schimbi chitul de rosturi pentru gresie si faianta Cum schimbi chitul de rosturi pentru gresie si faianta
"Do it yourself" sau, cum am spune noi, "descurca-te singur!" (1) "Do it yourself" sau, cum am spune noi, "descurca-te singur!" (1)
Buchete de mireasa – Care sunt cele mai fermecatoare flori? Buchete de mireasa – Care sunt cele mai fermecatoare flori?
Suport pentru brad - Bricolaj - Do It Yoursef Suport pentru brad - Bricolaj - Do It Yoursef
Solutii handmade pentru ramele foto Solutii handmade pentru ramele foto
Cum construim un bar in bucatarie Cum construim un bar in bucatarie

Vezi mai multe articole