on

Miele recomanda frigiderul vedeta al sezonului: KFN 29683, dotat cu functii exclusive pentru vara

27 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Miele a vândut peste 150 de frigidere în rețeaua de magazine proprii și la comercianții parteneri din România, în prima jumătate a anului în curs, dublându-și volumele față de aceeași perioadă din 2016. Cel mai vândut frigider Miele este modelul vedetă al verii ΚFN 29683, care se distinge prin design-ul exterior modern cu front de sticlă și secțiunea Perfect Fresh, cu ajutorul căreia fructele și legumele sunt menținute proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

„Produsul vedetă Miele din această vară, frigiderul de sine stătător cu front de sticlă, se aliniază noilor tendințe de a construi spații de bucătărie cu electrocasnice încorporabile realizate preponderent din sticlă, iar prin ascunderea mânerelor, facilitează nu doar integrarea perfectă a aparatului în bucătărie, ci şi curăţarea ușoară.

Susținerea tendințelor actuale din piață cu un produs de maximă performanță, care oferă tot confortul unui aparat cu dotările exclusive Miele și încurajează clienții să nu se conformeze alegerilor clasice în materie de design, au sprijinit dublarea vânzărilor de frigidere în această perioadă”, declară Loredana Butnaru, director Miele România.

Frigiderul ΚFN 29683 face parte din generația Miele K20.000, este un model de sine stătător și poate fi ușor integrat în orice bucătărie încorporabilă datorită designului exterior minimalist, cu unghiuri stricte și fără mânere, și a frontului de sticlă alb-strălucitor sau negru obsidian.

Frigiderele Miele din această generație au și funcția fără blocare la redeschidere Click2Open, care îmbină funcționalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide și închide ușa frigiderului ori de câte ori dorește.

Funcții pentru vară

Frigiderele din actuala generație Miele K20.000 sunt eficiente energetic, făcând parte din categoria de consum energetic A++, și sunt dotate cu programe speciale pentru utilizarea optimă a aparatelor pe timpul verii:

  • Programul de vacanță (regim Holiday) permite reducerea consumului de energie în timpul perioadelor îndelungate de absenţă, prevenind totodată emanarea mirosurilor neplăcute şi formarea mucegaiului.
  • În programul pentru petrecere (regim Party), toate temperaturile sunt reglate la capacitate maximă de refrigerare, oferind astfel posibilitatea de răcire rapidă a băuturilor și  mâncărurilor.
  • Cu timer-ul QuickCool este prevenită înghețarea băuturilor și crăparea recipientelor în care acestea sunt depozitate, utilizatorul fiind atenționat de acest pericol.

Frigiderele Miele beneficiază și de regimul de funcționare Sabat, în care toate comenzile sunt oprite.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

REHAU lupta cu abandonul scolar prin implicarea intr-un proiect educativ REHAU lupta cu abandonul scolar prin implicarea intr-un proiect educativ
Vanzarile de imprimante Epson cu tehnologie inkjet, in crestere si in trimestrul 2/2017 Vanzarile de imprimante Epson cu tehnologie inkjet, in crestere si in trimestrul 2/2017
Miele aduce „excelenta revolutionara” la Eurocucina 2018 Miele aduce „excelenta revolutionara” la Eurocucina 2018
20,5 mil. euro pentru apartamente la mare 20,5 mil. euro pentru apartamente la mare
In 2007, in Bucuresti s-au vindut doar 1.500 de apartamente noi In 2007, in Bucuresti s-au vindut doar 1.500 de apartamente noi
Vremuri grele pentru imobiliar Vremuri grele pentru imobiliar

Vezi mai multe articole