on

Mihai Leu si Piotr Cinski jurizeaza cel mai mare concurs de colantari auto din Romania

18 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mihai Leu, Campion Mondial la box si Campion National la raliu, va juriza impreuna cu Piotr Ciński, Campion Mondial la Wrapping Auto, cel mai mare concurs de colantari auto din Romania – KING of Wrapps.

Organizat de Leykom, concursul KING of Wrapps se va desfasura in zilele de 26, 27 si 28 septembrie in Pavilionul Central din Romexpo–Bucuresti. Arena competitionala va fi inaugurata in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud–Est, care va avea loc in perioada 26–29 septembrie la Romexpo–Bucuresti, Pavilionul Central.

Valoarea premiilor este de 1000 de euro (premiul I), 700 de euro (premiul II) si 500 de euro (premiul III). Castigatorul Marelui premiu va primi titlul de “King of Wraps” si o excursie la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas (bilet de avion, cazare si intrare la expozitie).

Inscrierile la concurs se pot face aici, completand formularul online pana pe 24 septembrie sau in timpul expozitiei PRINT&SIGN (in limita locurilor disponibile). Se pot inscrie toate persoanele fizice rezidente in Romania, fara cazier si eligibile pentru viza SUA.

Citeste Regulamentul concursului si ofera-ti sansa unei excursii de neuitat in Orasul Luminilor!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Perspective catre viitor: HUF HAUS dezvolta un nou prototip de casa Perspective catre viitor: HUF HAUS dezvolta un nou prototip de casa
Dezastru termic Dezastru termic
Harta gigacaloriei in ianuarie Harta gigacaloriei in ianuarie
Vanzari doar cu certificat energetic Vanzari doar cu certificat energetic
A inceput razboiul preturilor la mobila A inceput razboiul preturilor la mobila
Locuintele pentru cei cu venituri mai mici - construite in zonele limitrofe Bucurestiului Locuintele pentru cei cu venituri mai mici - construite in zonele limitrofe Bucurestiului

Vezi mai multe articole