Minimalism si sustenabilitate, trendurile sezonului in materie de baterii si accesorii de baie

14 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

În design-ul contemporan, baia a ajuns să aibă o întrebuințare duală: marii producători de obiecte sanitare vorbesc despre valențele sale de sanctuar privat. Pentru a fi un spațiu armonios și echilibrat, camera de baie trebuie să combine toate aspectele funcționale și, în același timp, să reprezinte o zonă de confort, care să pună în evidență personalitatea proprietarilor. 

Ultimele tendințe în materie de amenajare a băii gravitează în jurul încorporării tehnologiilor avansate în soluții sustenabile. Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este reprezentat de bateriile de baie – liniile lor moderne și elegante conturează stilul acestui spațiu și pot defini experiența camerei de baie.

În România, Roca aduce cele mai noi colecții în materie de design, materiale și sustenabilitate, inovând constant pentru ca produsele să rămână o referință la nivel mondial în domeniul băii. Indiferent de colecția din care fac parte, bateriile Roca integrează minimalismul într-un univers compact și funcțional, astfel că aceastea se adaptează tuturor nevoilor noastre. Caracterul sustenabil vine tocmai din dorința de a proteja și economisi resursele planetei, prin sisteme inteligente de gestionare a apei.

Cu patru înălțimi disponibile în versiunea sa pentru lavoar, bateria Atlas de la Roca se remarcă prin inovație la nivel de sustenabilitate. Colecția Atlas cuprinde limitatoare de debit la 5 litri per minut, precum și sistemul Cold StartR de pornire cu apă rece, care garantează o mai bună economisire a consumului de apă și energie. În  plus, datorită designului său elegant și contemporan, bateriile pot fi integrate în orice tip de design al băii.

Având la bază un design ce pleacă de la elemente cilindrice îmbinate, Lanta este de departe vedeta sezonului: o baterie cu proporții perfecte între corp, pipă și manetă, care au ca rezultat o geometrie neutră, ce se poate combina perfect cu obiecte sanitare cu suprafețe dreptunghiulare, cilindrice sau organice.

Durata lungă de viața și durabilitatea sunt cuvintele cheie care descriu întreaga gamă de colecții Roca: atât tehnologia inteligentă, precum și materialele de calitate superioară garantează mai mult de un 1 milion de cicluri (aproape de trei ori mai mari decât cerințele impuse de standardelor europene). Mai mult, datorită suprafeței EverShineR,  produsele pot fi curățate ami ușor și pot oferi o mai bună igienă.

Implementând concepte eco-friendly, venite direct de la Roca Design Centre din Barcelona, compania pune accent pe calitatea produselor, definite de materialele profesionale utilizate în procesul de producție, pe tușele originale, și mai ales pe modul eficient de utilizare a resurselor. Tehnologia creată de Roca aduce un aport important în ceea ce privește sustenabilitatea, astfel că produsele de baie sunt concepute pentru a minimaliza cantitatea de apă utilizată și de a reduce consumul de energie.

Pentru mai multe detalii despre colecțiile de baie oferite de Roca vizitați site-ul ro.roca.com. De asemenea, pentru mai multe informații despre procesul de producție, intrați pe Canalul de Youtube Roca.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Dupa doua luni de campanie, doar 0,5% dintre proprietari au asigurarea obligatorie a casei - 17 septembrie 2010 Dupa doua luni de campanie, doar 0,5% dintre proprietari au asigurarea obligatorie a casei - 17 septembrie 2010
Creditele sunt mai scumpe, depozitele mai avantajoase. Dar cum a reactionat populatia? Creditele sunt mai scumpe, depozitele mai avantajoase. Dar cum a reactionat populatia?
Romanul mediu se califica la prima casa de doua camere doar cu familia - 24 Iunie 2009 Romanul mediu se califica la prima casa de doua camere doar cu familia - 24 Iunie 2009
Scoala Wetterbest da startul inscrierilor pentru prima editie din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperisuri Scoala Wetterbest da startul inscrierilor pentru prima editie din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperisuri
Proprietarii cladirilor devenite pericol public vor fi obligati sa le reabiliteze in doi ani Proprietarii cladirilor devenite pericol public vor fi obligati sa le reabiliteze in doi ani
Autovehicule, locuinte, fabrici conectate: solutiile inteligente Bosch fac viata de zi cu zi mai usoara Autovehicule, locuinte, fabrici conectate: solutiile inteligente Bosch fac viata de zi cu zi mai usoara

Vezi mai multe articole