on

Mio Technology si MiVia™ sustin competitiile de alergare RUNFEST 2017

30 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp și MiVia™ - noua marcă de ceasuri sport şi brăţări fitness a grupului MiTAC, anunță încheierea unui parteneriat cu MPG – Media Production Group, lider de piață în domeniul evenimentelor sportive dedicate practicanților amatori. Prin acest parteneriat, Mio Technology și MiVia devin sponsorii celor șase evenimente MPG din calendarul de alergare RUNFEST 2017, ce reunește una dintre cele mai mari comunități de alergători din România.

Prima competiție din sezonul RUNFEST, Hot Chocolate Race 10/5 k, are loc pe 8 aprilie 2017, în parcul Herăstrău și va deschide pofta de mișcare a tuturor alergătorilor, indiferent de abilități, cu două curse accesibile de 5 și 10 km.

Câștigătorii concursului vor primi din partea MiVia și Mio trei brățări fitness MiVia Essential 350, primul model de brățară fitness din lume pentru monitorizarea activității cu senzor EKG pentru citirea pulsului și tehnologie NASA EMD încorporată. NASA folosește această tehnologie pentru a anticipa micile schimbări ale rotației și revoluției Pământului afectate de fenomenele naturale, cum ar fi mareele și cutremurele. Tehnologia este utilizată pentru prima dată pe un dispozitiv purtabil și ajută la funcționarea optimă a indicelului de sănătate și a activității de măsurare a respirației, caracteristici atât de necesare pentru activitatea unui sportiv.

„Mio și MiVia încurajează persoanele care doresc să încerce experiențe noi, prin sport. Suntem încântați să susținem evenimentele din calendarul RUNFEST MPG Series din acest an și să oferim astfel ocazia cât mai multor iubitori de mișcare să intre în contact cu noile brățări fitness MiVia Essential 350, instrumentul perfect pentru o viață sănătoasă și echilibrată”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Participanții la evenimentul Hot Chocolate Race 10/5 k se vor bucura de mișcare în aer liber și de atmosfera energizantă, în ritmuri de muzică, și vor putea să își imortalizeze amintirile la photo corner în cadrul zonei de Start/Finish Efortul alergătorilor va fi răsplătit după trecerea liniei de Finish prin ispite dulci oferite în Chocolate Box: o delicioasă băutură preparată din ciocolată caldă, o porție de fructe proaspete, diverse sortimente de biscuiți și napolitane, garnisite cu un toping savuros de ciocolată.

Evenimentele din calendarul RUNFEST 2017  includ competiții de alergare în mediul urban și în natură: Hot Chocolate Race 10/5 K – 8 aprilie, Gabriela Szabo RUNFEST – 6 mai, RACE TO NATURE Trail & Family Run – 28 mai, Bucharest After9Cross – 22 iulie, Bucharest Fox Trail Half Marathon – 2 septembrie și Fuga pe Uliță – 21 octombrie.

Toate detaliile le puteți găsi pe pagina evenimentului, iar înscrierile sunt deschise online până pe 5 aprilie a.c., pe pagina oficială www.runfest.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Un apartament de lux in Bucuresti, mai scump decat la Bruxelles sau Atena Un apartament de lux in Bucuresti, mai scump decat la Bruxelles sau Atena
Intermediarii scumpesc gazele Intermediarii scumpesc gazele
eMAG dezvaluie 10 produse din oferta de Black Friday eMAG dezvaluie 10 produse din oferta de Black Friday
ADM Capital si Wienerberger anuleaza vanzarea firmei Brikston Construction Solutions SA ADM Capital si Wienerberger anuleaza vanzarea firmei Brikston Construction Solutions SA
Respira in casa aer de salina! Respira in casa aer de salina!
Cei mai multi cumparatori ar plati 60.000 euro pentru o locuinta noua Cei mai multi cumparatori ar plati 60.000 euro pentru o locuinta noua

Vezi mai multe articole