on

Brico Depot deschide pop-up store-uri in 3 orase si continua strategia grupului de a transforma piata de amenajare a locuintei din Romania

09 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, continuă strategia grupului de a transforma piaţa de amenajare a locuinţei din România, prin deschiderea unor spații experimentale de tip pop-up store în 3 orașe: București, Constanța și Oradea. În cele trei pop-up store-uri sunt prezentate noile game de produse și accesorii Brico Depôt pentru grădină, construcții, baie, bucătarie și depozitare. De asemenea, în cadrul celor trei pop-up store-uri pasionații de proiecte DIY și nu numai vor putea participa la concursuri tematice.

Primul pop-up store, dedicat gamei de grădină, poate fi vizitat începând de astăzi, în București, la Promenada Mall. Până pe 15 iulie, vizitatorii vor putea experimenta funcționalitatea și confortul noii game de mobilier și accesorii pentru grădină și vor găsi inspirație pentru o amenajare practică și cu stil a terasei, balconului sau grădinii.

Noua gamă de mobilier pentru grădină, Denia, este realizată din materiale sustenabile și propune elemente de design unice.

Produsele expuse în pop-up store-urile Brico Depôt includ soluții inovatoare pentru înfrumusețarea și îmbunătățirea spațiilor exterioare: mobilier de grădină ergonomic și ușor de depozitat, corpuri de iluminat, modele de grătar potrivite pentru orice idee de design, seturi complete pentru mese perfecte în familie sau echipamente și unelte pentru îngrijirea corespunzătoare a grădinii.

Concepute în funcție de nevoile și dorințele clienților, noile game de produse de la Brico Depôt reprezintă o sursă de inspirație pentru toți pasionații de bricolaj astfel încât, indiferent de proiect, îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor.

Deschiderea pop-up store-urilor dedicate gamei de grădină în Oradea și Constanța va continua astfel:

• Oradea: 18-25 iulie

• Constanța: 29 iulie – 05 august

Gamele de produse pentru construcții, baie, bucătărie și depozitare vor fi expuse în cele 3 orașe în cadrul unor pop-up store-uri similare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amanare de la RADET Amanare de la RADET
Izolarea fonica, solutia ideala pentru relaxare deplina Izolarea fonica, solutia ideala pentru relaxare deplina
Roca deschide o noua Galerie la Beijing Roca deschide o noua Galerie la Beijing
Topul celor mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Romania Topul celor mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Romania
O ordonanta de guvern blocheaza dintr-o confuzie toate constructiile din Romania O ordonanta de guvern blocheaza dintr-o confuzie toate constructiile din Romania
Grupul Tata lanseaza o casa modulara de... 720 dolari Grupul Tata lanseaza o casa modulara de... 720 dolari

Vezi mai multe articole