on

Misiunea Casa va invita in weekend la cel mai mare targ de amenajari interioare, exterioare si mobilier din Moldova

23 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In acest weekend, intre 24 si 26 februarie, la Bacau va avea loc Salonul Regional de Amenajări interioare, exterioare și mobilier ”EXPO AMBIENT DESIGN”, cel mai mare de acest gen din regiunea Moldovei. Aflata la cea de-a patra editie, expozitia va aduce in fata vizitatorilor mai multe firme de profil (producatori si distribuitori) din nord-estul Romaniei, dar si din alte zone ale tarii, care vor prezenta o gama larga de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.

Despre asteptarile legat de editia din acest an a salonului a vorbit, in exclusivitate pentru Misiunea Casa, Corneliu Pricope, manager al CAEx Bacau, organizatorul evenimentului:

“Evenimentul s-a dezvoltat in timp prin calitatea expozantilor, oferta de produse si servicii si, nu in ultimul rand, prin asigurarea conexiunilor intre grupurile tinta: arhitecti, proiectanti, ingineri constructori, clienti finali. Avand contributia importanta a celor doi parteneri, Uniunea Arhitectilor din Romania si Ordinul Arhitectilor din Romania, filialele Bacau - Neamt, evenimentul a beneficiat de prezentari ale unor lucrari de arhitectura relevante pentru tema expozitiei. De asemenea, firmele expozante au prezentat tehnologii avangardiste, produse noi, concepte utilizate pe piata internationala.

Nu detinem rapoarte din partea expozantilor cu privire la procentele interacțiunilor concretizate in afaceri incheiate, dar stim in schimb ca numarul expozantilor a crescut anual cu 15 - 20%.

In acest an ne-am propus sa prezentam publicului larg si profesionistilor in domeniu solutii inovatoare in constructii, proiecte de design, atat pentru birouri si cladiri industriale, cat si pentru constructiile rezidentiale, fara a exclude ambientul urban.

Asteptam cu interes cresterea numarului de vizitatori cu pana la 30%. Pana acum, numarul acestora s-a situat intre 3000 și 5000 in fiecare an”.

Salonul Regional de Amenajari interioare, exterioare si mobilier ”EXPO AMBIENT DESIGN” va fi gazduit de Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacau, la Pavilionul Expozitional numarul 1. Programul de vizitare al evenimentelor este urmatorul: vineri, de la ora 12.00 pana la ora 18.00, sambata, de la ora 10.00 pana la ora 18.00, iar duminica, de la ora 10.00 pana la ora 14.00.

Informații suplimentare despre evenimentele din perioada 24 – 26 februarie 2017 pot fi gasite pe www.caebacau.ro sau la adresa de mail office@caebacau.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum se calculeaza un metru ster de lemne? Cum se calculeaza un metru ster de lemne?
Pune-te la curent cu noutatile din industria lemnului la expoDESIGNwood 2017. Ce te asteapta la Brasov Pune-te la curent cu noutatile din industria lemnului la expoDESIGNwood 2017. Ce te asteapta la Brasov
De ce nu isi mai cumpara tinerii case? De ce nu isi mai cumpara tinerii case?
Piata imobiliara: metamorfoza de dupa aparitia masiva a centrelor comerciale Piata imobiliara: metamorfoza de dupa aparitia masiva a centrelor comerciale
Expertii fac previziuni sumbre: “Acum vor fi pagube mult mai mari la un cutremur ca in ‘77” Expertii fac previziuni sumbre: “Acum vor fi pagube mult mai mari la un cutremur ca in ‘77”
Mutatul intr-o alta casa: 6 sfaturi care te vor ajuta sa impachetezi in doar doua zile toate lucrurile Mutatul intr-o alta casa: 6 sfaturi care te vor ajuta sa impachetezi in doar doua zile toate lucrurile

Vezi mai multe articole