on

Ne vedem la BIFE-SIM 2019

11 septembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Si anul acesta vom fi prezenti la BIFE-SIM, in calitate de parteneri media. Ne gasesti in pavilionul B2, la standul 351.

BIFE-SIM 2019, targ international de mobila, echipamente si accesorii, isi deschide portile intre 12 si 15 septembrie 2019 la ROMEXPO! Targul este organizat conceptual in 6 saloane care vor facilita accesul vizitatorilor in zonele care ii intereseaza in mod deosebit si le vor permite alegeri informate si inspirate: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucatarii, Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat si Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.

BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 230 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual. Nu va lipsi nici intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industria lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.

Vom participa si la Conferinta de design 2019 care are loc in a treia zi a targului international de mobila BIFE SIM, in Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, in intervalul 11:00 - 14:00.

Conferinta de Design va avea 3 paneluri de discutie pe urmatoarele teme: Utilizarea si optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea si optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.

Organizata de Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti, impreuna cu magazinul de design romanesc Dizainar si Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferinta de design 2019 are loc in a treia zi a targului international de mobila BIFE SIM, in Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, in intervalul 11:00 - 14:00.

Profesionistii invitati sa prezinte studii de caz din practica proprie cat si sa dezbata subiecte actuale privind designul spatiilor de locuit si al spatiilor publice sunt:

· arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro
· arh. Andrei Butusina, co-fondator CRAFTR Studio
· Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar in cadrul UAUIM
· Thomas Kröger, Sales Director in cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG
· arh. Florin Enache, co-fondator #better - initiativa pentru responsabilitate in constructii
· Mihaela Zamfir (Grigorescu), sef de lucrari dr. arhitect in cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectura
· Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Arta Bucuresti – Art Safari
· dr. arh. Ilinca Paun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar in cadrul UAUIM, presedinte al Asociatiei IDEILAGRAM
· Bogdan Suditu, conferentiar universitar la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti, partener in cadrul MKBT: Make Better

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cand si de ce apelam la un designer? Cand si de ce apelam la un designer?
Pentru un plus de personalitate da-i spatiului tau o nota de eleganta si stil folosind plinte decorative, cornise si brauri Pentru un plus de personalitate da-i spatiului tau o nota de eleganta si stil folosind plinte decorative, cornise si brauri
O suta de ani de "zgarie nori" O suta de ani de "zgarie nori"
Structuri arhitecturale din beton si fier Structuri arhitecturale din beton si fier
Francois Edouard, designerul anului 2011 Francois Edouard, designerul anului 2011
Cum va arata 2013 pentru designul de interior? Cum va arata 2013 pentru designul de interior?

Vezi mai multe articole