on

Interviu cu Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE

13 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala din Romania. Cu o traditie de peste 12 ani, cu peste 1.500 de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare, cu peste 40.000 de proiecte finalizate cu succes, PIATRAONLINE reuseste sa le ofere tuturor iubitorilor de frumos, specialistilor in amenajari, dar si beneficiarilor finali piatra naturala de cea mai buna calitate importata din toate colturile lumii.

 

Pentru ca brandul romanesc PIATRAONLINE nu este doar un furnizor de piatra naturala si un magazin online, ci un partener al proiectelor in care se implica si un adevarat #generatordeinspiratie pentru comunitatea creativa, am stat de vorba cu doamna Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

 

Ce ne puteti spune despre participarile la targurile si expozitiile internationale? Cum se prefigureaza lucrurile pentru anul 2021, in comparatie cu anul trecut?


Trebuie sa recunosc, anul trecut a fost o reala provocare din perspectiva asta, a participarii la expozitii internationale, de unde in mod normal eram nelipsiti. Ne-am confruntat cu atat de multe perioade de carantina in fiecare dintre tarile cu care am colaborat, reglementarile au fost atat de schimbatoare si imprevizibile, iar multe dintre acestea au fost amanate pentru anul acesta.

 

Odata cu relaxarea restrictiilor de siguranta, suntem optimisti si presimt ca ne asteapta o participare activa la marile targuri internationale, cea mai buna oportunitate de a lua pulsul industriei, de a ne pune la curent cu ultimele tendinte. Bineinteles, evenimentele nu vor mai arata exact cum ne obisnuisem, insa suntem nerabdatori si gata sa respectam toate masurile de protectie.

 

In alcatuirea catalogului/ofertei de pe site, cum va asigurati ca aveti constanta in produse, ca puteti livra conform cerintelor clientilor, cum estimati si construiti efectiv oferta PIATRAONLINE?


Pe masura ce digitalizarea a devenit o componenta tot mai adanc inradacinata in ADN-ul companiei PIATRAONLINE, ne-am concentrat tot mai mult pe stabilizarea catalogului nostru online si consolidarea pozitiei pe acest segment de piata.

 

Suntem permanent conectati la tehnologiile si tendintele de ultima ora, dar cel mai important la nevoile flexibile si variate ale clientilor nostri, inaintea carora incercam sa venim cu solutii adaptate si personalizate. Unul dintre obiectivele noastre principale este sa performam peste nivelul asteptarilor si sa oferim clientilor nostri o experienta unica de cumparare si renovare, pentru a obtine mediul pe care si-l doresc.

 

 

Ce modificari ati observat in comportamentul consumatorului in ultimul an? Au investit mai mult in proiectele de amenajare interioara sau exterioara, avand in vedere pandemia si work-from-home?


Cu siguranta, anul 2020 a fost unul imprevizibil, iar adaptarea si schimbarea au fost cuvintele-cheie atat la nivel de industrie, cat si la nivel personal. Desi pandemia a redus multe dintre cheltuielile „neesentiale”, pe segmentul amenajarilor de interior/exterior, am constatat o crestere a preocuparii oamenilor pentru locuintele lor. Timpul petrecut acasa le-a dat ocazia multora sa inteleaga cat de important este mediul in care traim, de ce conteaza sa avem o casa armonioasa, in care sa ne placa sa locuim, care sa ne ofere confort si echilibru.

 

In plus, si schimbarile din stilul de munca au avut o influenta asupra amenajarilor interioare. Cei care au facut tranzitia rapida la fenomenul work-from-home si-au adaptat locuintele astfel incat sa poata lucra de acasa, placut si eficient. Aici am intervenit noi, oferind clientilor nostri surse de inspiratie prin platformele noastre online, consiliere prin intalnirile online si, bineinteles, produse de calitate superioara.

 

Cine este doamna Mariana Bradescu femeia?

 

Sunt jumatatea feminina a companiei PIATRAONLINE, unul dintre cele mai mari magazine de produse de constructii si amenajari de piatra naturala din Romania, afacere in care, alaturi de sotul meu, am investit toate resursele, energia si inspiratia in ultimii 12 ani. Intr-un domeniu dominat de barbati, cum este cel in care activez, nu ai o viata prea usoara, DAR este o provocare pe care eu mi-am asumat-o de la bun inceput, pentru ca am vrut sa-mi demonstrez ca pot face performanta chiar si acolo unde femeile nu sunt prea des remarcate.

 

Business-ul cu piatra naturala este rezultatul muncii de echipa dintre mine si sotul meu. Este un proiect la care am muncit impreuna inca din prima secunda si pe care l-am dezvoltat odata cu cresterea si maturizarea noastra. Ne dorim sa il ducem foarte sus, la nivel international, deoarece are potential si credem ca un business creste atata timp cat managerii din spatele lui cresc.

 

Am asteptari mari de la mine, de la echipa si de la companie, motiv pentru care „zona de confort” nu face parte din vocabularul meu. Sunt rezultatul a ceea ce am invatat pe parcursul vietii si cred ca este rolul nostru sa invatam in fiecare moment, sa absorbim cat mai multa informatie si sa ne schimbam, sa evoluam si sa ne adaptam.

 

Pe plan personal, ma declar o impatimita a calatoriilor si a degustarii de mancaruri. De asemenea, merg la sala, pentru ca sportul cu siguranta ajuta la relaxare mintala. Cel putin de trei ori pe saptamana. O alta activitate ce ma relaxeaza este cititul sau ascultatul de podcast-uri, activitate pe care o practic in timpul ce imi mai ramane liber, dar care stiu ca ma ajuta sa cresc si sa imi dezvolt orizonturile.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cetatea din Lipscani Cetatea din Lipscani
Peisaj de munte pe acoperisul blocului Peisaj de munte pe acoperisul blocului
Verdele - vedeta anului 2010 in amenajari Verdele - vedeta anului 2010 in amenajari
Tapetul decorativ mai modern ca niciodata Tapetul decorativ mai modern ca niciodata
Biedermeier - un loc in modernitate Biedermeier - un loc in modernitate
Confortul camerelor de camin Confortul camerelor de camin

Vezi mai multe articole