on

Noile colectii Kuma au oferit o experienta inedita in cadrul evenimentului organizat la Cluj

30 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe data de 23 martie 2017, invitaţii care au luat parte la evenimentul organizat de Kuma România la Cluj, la hotelul City Plaza, au avut ocazia de a pătrunde în universul designului scandinav, admirând noile colecţii pentru baie şi bucătărie de la Kuma.

La eveniment au participat Excelenţa Sa Dl Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul regatului Danemarcei în România, partenerii Kuma din zona Transilvaniei, arhitecţi si designeri renumiţi din Cluj, care au putut studia produsele Kuma şi au avut oportunitatea de a vedea abordări inedite în ceea ce priveşte design-ul de interior.

KUMA este recunoscuta pentru abordarea custom-made, concepte speciale centrate pe cerintele fiecarui client, un produs inovativ, diferit, unic.

KUMA propune inducerea unei senzatii de obiect exclusiv, cu calitati de modernitate si lux, pentru orice tip de baie sau bucatarie.

Clujul a fost oraşul ideal pentru acest eveniment, deoarece amprenta arhitecţilor locali este una vizibilă, oraşul fiind unul dintre cele mai frumoase din ţară din punct de vedere arhitectural şi al designului de interior, acesta din urmă fiind foarte vizibil în multe locaţii din sectorul public.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Parcari etajate Parcari etajate
Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009 Targul PROJECT EXPO: Imobiliare isi deschide portile - 05 Martie 2009
Piata imobiliara autohtona - la un pas de blocaj Piata imobiliara autohtona - la un pas de blocaj
Subventie de 20% doar pentru casele ieftine Subventie de 20% doar pentru casele ieftine
Gran Residencia - o bucatica de Spania la marginea Bucurestiului Gran Residencia - o bucatica de Spania la marginea Bucurestiului
O treime dintre romani au salariu prea mic pentru O treime dintre romani au salariu prea mic pentru "Prima Casa" - 30 Iunie 2009

Vezi mai multe articole