on

Noile colectii Kuma au oferit o experienta inedita in cadrul evenimentului organizat la Cluj

30 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe data de 23 martie 2017, invitaţii care au luat parte la evenimentul organizat de Kuma România la Cluj, la hotelul City Plaza, au avut ocazia de a pătrunde în universul designului scandinav, admirând noile colecţii pentru baie şi bucătărie de la Kuma.

La eveniment au participat Excelenţa Sa Dl Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul regatului Danemarcei în România, partenerii Kuma din zona Transilvaniei, arhitecţi si designeri renumiţi din Cluj, care au putut studia produsele Kuma şi au avut oportunitatea de a vedea abordări inedite în ceea ce priveşte design-ul de interior.

KUMA este recunoscuta pentru abordarea custom-made, concepte speciale centrate pe cerintele fiecarui client, un produs inovativ, diferit, unic.

KUMA propune inducerea unei senzatii de obiect exclusiv, cu calitati de modernitate si lux, pentru orice tip de baie sau bucatarie.

Clujul a fost oraşul ideal pentru acest eveniment, deoarece amprenta arhitecţilor locali este una vizibilă, oraşul fiind unul dintre cele mai frumoase din ţară din punct de vedere arhitectural şi al designului de interior, acesta din urmă fiind foarte vizibil în multe locaţii din sectorul public.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Credit Rezidential de la Bancpost Credit Rezidential de la Bancpost
Monopolul rusesc pe otel-beton scumpeste casele cu 10.000 de euro Monopolul rusesc pe otel-beton scumpeste casele cu 10.000 de euro
Exista un risc de prabusire a preturilor imobiliare Exista un risc de prabusire a preturilor imobiliare
vanzari vanzari
Brico Dépôt introduce indicatorul „Stop Preț” la produsele din depozite și în cataloagele bilunare de trafic Brico Dépôt introduce indicatorul „Stop Preț” la produsele din depozite și în cataloagele bilunare de trafic
City of Mara lanseaza Avenue: un nou concept de locuire, la Timisoara City of Mara lanseaza Avenue: un nou concept de locuire, la Timisoara

Vezi mai multe articole