on

Noile tendinte in decorarea baii

15 decembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Așteptările noastre sunt tot mai mari când vine vorba despre amenajarea băii – de la stabilirea bugetului și găsirea unei echipe de profesioniști, până la alegerea finisajelor și a obiectelor sanitare. Iar ca rezultatul final să fie unul pe gustul nostru și care să ne satisfacă nevoile,  trebuie să ne gândim chiar și la cel mai mic detaliu. Baia este încăperea din casă, care pe lângă funcționalitate, trebuie să ofere confort, iar mobilierul și obiectele sanitare să aibă un design in tendințele actuale.

 

Fie că vorbim despre baterii cu un design modern, culori multiple și tehnologii avansate, avantajele pe care acestea ni le aduc reprezintă, de asemenea, un factor de decizie important atunci când ne dorim să reamenajăm baia sau ne mutăm într-o casă nouă. Funcțiile pe care bateriile sanitare de nouă generație le oferă sunt demne de luat în considerare, mai ales acum, când cu toții ne concentrăm asupra sustenabilității și inovației mai mult ca niciodată.

 

Soluții pentru toate băile

 

Chiar dacă ne atrage stilul elegant, minimalist sau pur și simplu suntem în căutarea propriei oaze de relaxare, Cersanit vine în întâmpinarea tuturor nevoilor noastre cu tehnologii ale accesoriilor pentru baie din noile colecții. Soluția EasyCLEAN sporește confortul utilizării, este prezentă la aeratoarele unora dintre noile baterii din portofoliu, iar componentele lor din silicon ne ajută să menținem curățenia în baie, fiind rezistente la calcar și murdărie. Și dacă tot vorbim de aeratoare, o altă soluție ecologică o reprezintă și Cersanit Water Save Aerator, care ne permite să avem un jet de apă puternic, însă fără a deschide bateria la maximum, astfel economisind cu până la 40-60% apă, ceea ce oferă o reducere a consumului de apă, fiind și o soluție prietenoasă cu mediul.

 

Pentru aceia dintre noi care își doresc o eleganță aparte, unică și rafinată, INVERTO din portofoliul Cersanit este colecția de baterii premium ce include și baterii cu montare încastrată. Astfel, toate elementele tehnice rămân ascunse, iar la vedere vor fi doar obiectele funcționale, păstrând un stil minimalist al încăperii. O altă tehnologie a bateriilor INVERTO o reprezintă furtunurile de racordare realizate din materialul Eco EPDM aprobat de WRAS. Acest material nu conține elemente toxice și metale grele, neinfluențând gustul sau mirosul apei și neafectându-i proprietățile. Putem spune că produsele Cersanit sunt acum și mai ecologice ca înainte. Iar sistemul Design 2 în 1 al gamei INVERTO, care cuprinde două tipuri de mânere de diferite culori  care pot fi schimbate oricând, asigură o diversitate și o creativitate în caz că ne plictisim de același stil.

 

Printre noile colecții de baterii Cersanit se regăsește și colecția CREA, care reprezintă conceptul delicat al categoriei de accesorii sanitare și care oferă o notă distinctă băii. Bateriile CREA sunt disponibile în trei nuanțe diferite – crom, negru mat și nichel – în funcție de stilul pe care ni-l dorim. Tehnologiile EasyCLEAN și Water Save Aerator sunt, de asemenea, prezente și în această gamă.

 

Inovații pentru confortul din baia ta  

 

Mulți dintre noi sunt în căutarea momentului perfect de relaxare după o zi lungă, iar bateriile colecției CITY de la Cersanit pot oferi senzația unei oaze de liniște în propria baie. Tehnologiile specifice acestei colecții sunt reprezentate de coloanele de duș cu baterii termostatice, care ne permit să menținem aceeași temperatură a fluxului de apă pe toată durata ritualului de relaxare, eliminând riscul de disconfort. De asemenea, colecția CITY beneficiază și de sistemul SafeTouch, care împiedică corpul bateriei să se încălzească prea mult și să ne ardă accidental pielea. Astfel, bateriile CITY sunt potrivite și pentru cei mici, care le pot folosi cu încredere și în siguranță.

Chiar dacă nu suntem hotărâți în legătură cu stilul pe care vrem să-l abordăm în amenajarea băii, noua colecție de baterii MODUO de la Cersanit cu design simplu se poate integra în orice tip de baie și poate sastisface cerințele oricui. Finisajul cromat Cersanit Super Shine caracteristic acestei game se va potrivi cu orice decor modern, iar instalarea lor este una facilă. Funcțiile EasyCLEAN și Water Save Aerator sunt de asemenea prezente și la aceasta gamă, dar li se adaugă și o altă caracteristică unică a parei de duș, și anume posibilitatea de a regla presiunea apei. Setarea FALL amintește de o cascadă răcoritoare, cea RAIN oferă senzația unei ploi calde de vară, iar combinația RAIN&FALL reunește ambele experiențe.

 

Amenajarea băii de vis necesită multe calcule și schimbări chiar și de ultim moment. Cu toate acestea, noile tehnologii oferite de Cersanit când vine vorba de bateriile sanitare fac acest proces unul mult mai simplu și mai plăcut. Ecologice, moderne și inovatoare – așa ar putea fi descrise bateriile din noile colecții INVERTO, CREA, sau CITY.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Desavarseste renovarea baii cu obiecte sanitare durabile si mobilier elegant si functional Desavarseste renovarea baii cu obiecte sanitare durabile si mobilier elegant si functional
Inovatii tehnologice in amenajarea bailor - trenduri 2019 Inovatii tehnologice in amenajarea bailor - trenduri 2019
Lungul drum catre o baie de vis Lungul drum catre o baie de vis
Solutii ingenioase pentru bai mici Solutii ingenioase pentru bai mici
Cum prevenim aparitia mucegaiului in baie Cum prevenim aparitia mucegaiului in baie
Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala

Vezi mai multe articole