Sticla lacuita Guardian Deco

Noua sticla lacuita Guardian Deco HT™ - Estetica, siguranta si productivitate crescute

24 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Guardian Glass a introdus o nouă sticlă lăcuită pentru aplicații decorative în domeniile în care siguranța reprezintă o preocupare sau în care sticla este expusă la temperaturi ridicate. Guardian Deco HT™ este o sticlă vopsită fără plumb, cu un nivel ridicat de strălucire, care creează un aspect strălucitor, uniform după tratamentul termic. Guardian Deco HT, este disponibil în două culori, alb și negru.

Guardian Deco HT este ideală pentru o varietate largă de aplicații domestice și la locul de muncă, de la zonele în care se produc stropi, din bucătării și băi, placarea pereților interiori, suprafețe de lucru, table de scris și afișaje, uși, precum și parapeți și balustrade. De asemenea, este potrivită pentru utilizarea în aplicații exterioare, la fațade, precum sticla pentru parapeți și placarea pereților exteriori - oriunde poate fi apreciat amestecul de siguranță și de frumusețe al sticlei Deco HT.

Cu Deco HT se economisește timp, efort și se crește productivitatea: procesatorii de sticlă nu mai au nevoie să depoziteze vopseaua și solvenții sau să aștepte uscarea vopselei, trebuie doar să taie la dimensiuni și să securizeze sticla deja vopsită.

Introducând noul produs, Andras Kovacs, manager de produs în cadrul Guardian Glass în Europa declară: „Guardian Deco HT oferă o alternativă excelentă la sticla vopsită cu rola, nu doar în ceea ce privește productivitatea, ci și datorită faptului că oferă un nivel mai ridicat de calitate din punct de vedere estetic. Datorită aplicării tehnologiei Guardian, Deco HT are o culoare mai uniformă și consistentă, serie după serie.“
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați aceasta pagina.

Despre Guardian Industries Corp.:

Guardian Industries Corp. este o companie privată, diversificată, la nivel global, cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia, viziunea fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține. Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic. SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate. Vizitați www.guardian.com.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Au fost alesi castigatorii competitiei internationale PowerUp! Au fost alesi castigatorii competitiei internationale PowerUp!
Kronberger investeste 3 mil. euro Kronberger investeste 3 mil. euro
Afacerile grupului HORNBACH au crescut in primele 9 luni ale anului 2017-2018 cu 5,1%, la 3,3 miliarde euro Afacerile grupului HORNBACH au crescut in primele 9 luni ale anului 2017-2018 cu 5,1%, la 3,3 miliarde euro
Blocurile noi taie din preturile celor vechi Blocurile noi taie din preturile celor vechi
Leasingul imobiliar are regim de inaltime limitat Leasingul imobiliar are regim de inaltime limitat
Asmita nu a vandut nicio locuinta in al doilea trimestru, negociaza inca restructurarea creditului Asmita nu a vandut nicio locuinta in al doilea trimestru, negociaza inca restructurarea creditului

Vezi mai multe articole