Noul catalog Brico Depot aduce primavara mai aproape

02 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează primul catalog dedicat sezonului de primăvară, „Inspirația unui nou început”, care oferă profesioniștilor și pasionaților de bricolaj și grădinărit idei și soluții pentru transformarea grădinii sau reamenajarea casei.

Catalogul este valabil în perioada 03 - 29 martie și este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

Grădina, spațiul esențial pentru relaxare

Grădina poate fi spațiul perfect pentru relaxare. Pentru un efect complet și adăugarea unei tușe personale, clienții pot alege din noul catalog dintr-o gamă largă de mobilier pentru a contura grădina în stil propriu. De la seturi de cafea, fotolii și umbrele, până la balansoare și trambuline, clienții au la dispoziție soluțiile creative prin care pot schimba înfățișarea grădinii conform imaginației și planurilor proprii.

Însă, nici o grădină nu este cu adevărat gata fără o împrejmuire inovatoare. Astfel, clienții pot opta pentru varianta unor garduri prestabilite sau își pot construi gardul pe care și-l doresc, cu ajutorul gamei variate de profiluri, scânduri, stâlpi și șipci de lemn. Pentru o transformare unitară, clienții pot alege din mai multe modele de porți și panouri care ajută la configurarea și înfrumusețarea spațiului exterior al casei.

Soluții istețe pentru îngrijrea grădinii

Întreținerea grădinii este la fel de importantă ca amenajarea acesteia. Odată cu venirea primăverii, grădina se înnoiește cu plante noi, dar apar și mai puțin doritele buruieni. O soluție eficientă pentru îngrijirea  grădinii și îndepărtarea buruienilor este un pulverizator cu pompă, un accesoriu util și nelipsit pentru îngrijirea și fertilizarea plantelor.

Pulverizatoarele cu pompă sunt ușor de folosit, sunt transportabile, iar rezervorul poate avea o capacitate de la 5 litri până la 16 litri. Există, de asemenea, variante mai mici, de mână, cu o capacitate de la 0,5 litri la 1,5 litri, potrivite pentru orice grădină și ușor de manevrat.

Udarea plantelor nu a fost niciodată mai ușoară

Nici un anotimp nu este niciodată la fel, iar pasionații de grădinărit trebuie să fie atenți la orice aspect care ar putea afecta plantele de grădină. Indiferent dacă este vorba despre flori sau legume, acestea trebuie udate periodic. Cea mai simplă alegere în acest caz este un sistem complet de irigație, o soluție eficientă pentru a avea mai puține griji și mai mult timp liber. Noua gamă de produse de irigație Hozelock oferă clienților mai multe variante de derulatoare de furtun, cu furtun inclus. Clienții pot alege din noul catalog Brico Depôt și accesoriile necesare pentru crearea unui sistem de irigație potrivit pentru orice grădină.  De asemenea, în noul catalog sunt disponibile mai multe modele de senzori, pistoale de stropit și aspersoare, care ușurează considerabil munca în grădină.

Un nou anotimp, o altă atmosferă

Noua gamă de vopsea lavabilă Colours de la Brico Depôt aduce culorile primăverii și în casă. Clienții pot schimba cu ușurință design-ul unei camere cu ajutorul gamei Colours, disponibilă într-o multitudine de nuanțe, pentru toate gusturile.

Unelte pentru orice proiect

Mereu este ceva de meșterit, de schimbat sau de reparat, în casă sau în curte. Noua gamă de unelte de mână Magnusson de la Brico Depôt vine în ajutorul clienților, indiferent de proiectul pe care îl au în lucru. Uneltele Magnusson au garanție pe viață, reprezentând o opțiune  pentru orice nevoie și pentru orice proiect, clienții având la dispoziție o gamă variată de produse de la chei pentru deșurubare, șurubelnițe, nivele, până la fierăstraie, telemetre sau dalte pentru provocări mai mari.

Pe lângă toate aceste propuneri și soluții, Brico Depôt oferă clienților săi diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Catalogul Brico Depôt este disponibil în magazine, pe website, la adresa https://www.bricodepot.ro/catalog/, și prin aplicația Brico Depôt.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Electrolux propune un ghid practic de cumparare a masinii de spalat Electrolux propune un ghid practic de cumparare a masinii de spalat
Case cu reduceri de pana la 15.000 euro Case cu reduceri de pana la 15.000 euro
Tehnici de marire a apartamentului Tehnici de marire a apartamentului
Cum iti finantezi constructia locuintei - 6 august 2010 Cum iti finantezi constructia locuintei - 6 august 2010
ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270% ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270%
Crestere de 11,2 procente a exportului de mobila in primele 5 luni ale anului 2014 Crestere de 11,2 procente a exportului de mobila in primele 5 luni ale anului 2014

Vezi mai multe articole