Noul catalog Praktiker de primavara: solutii complete pentru gradinarit

05 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează catalogul „Inspirația unui nou început”, dedicat activităților de primăvară. Fie că vor să planteze flori, să curețe grădina sau să întrețină spațiul verde, clienții pot găsi cu ușurință produsele de care au nevoie răsfoind paginile catalogului tematic dedicat, valabil în perioada 03 – 29 martie 2018. Clienții pot găsi catalogul atât în magazinele Praktiker, cât și pe www.praktiker.ro/catalog-produse.

Aceștia pot face primul pas în amenajarea și înnoirea grădinii cu produse de la Praktiker având garanția calității uneltelor și mașinilor de grădinărit, la cel mai bun preț. Compania a fost distinsă pentru al doilea an consecutiv cu BEST BUY AWARD,  în urma sondajului realizat de organizaţia elveţiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH. Praktiker România a fost votată de către clienții din România cea mai bună companie la categoria „plante ornamentale și echipamente pentru amenajarea grădinii”, pentru cel mai bun raport calitate-preţ oferit.

Uneltele potrivite pentru îngrijirea fiecărui tip de sol

Pentru a asigura condițiile optime pentru creșterea și dezvoltarea plantelor este important ca solul să fie afânat și bogat în substanțe nutritive. Clienții au la dispoziție o gamă variată de motosăpătoare cu putere de până la 5.15 kW, motocoase, mașini de tuns și trimmere, cu ajutorul cărora își pot ușura considerabil munca în grădină.

De asemenea, oferta de primăvară este completată cu îngrășăminte naturale, pompe de stropit și atomizoare, pentru o gamă completă de produse pentru îngrijirea solului. Pentru a obține cele mai bune rezultate în fiecare etapă de lucrare a solului, Praktiker recomandă clienților folosirea uneltelor, consumabilelor și accesoriilor potrivite.

Flori, arbuști și pomi fructiferi în orice casă

Primăvara este sezonul în care natura revine la viață, iar pasionații de grădinărit și peisagiștii vor putea selecta din noul catalog Praktiker flori, arbuști decorativi și butași de trandafiri viu colorați, care vor însufleți fiecare colț verde.

Aceia care doresc să savureze fructe din propria grădină pot alege din oferta Praktiker butași de struguri altoiți, arbuști și pomi frutiferi. Chiar și cei care și-au propus să invite primăvara în casă pot amenaja o mică grădină de flori folosind ghivecele și jardinierele de diferite mărimi. Indiferent de dimensiunea și caracteristicile proiectului de grădinărit, Praktiker a inclus în ofertă toate uneltele și îngrășămintele necesare pentru a stimula fertilitatea solului.

Cea mai bună locație de picnic: acasă

Cei aflați în căutarea locației perfecte pentru picnic și pentru o lectură de primăvară au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a mobila spațiul exterior. Fie că sunt în căutarea unui set complet de mobilă pentru grădină, balcon sau terasă, clienții pot alege dintr-o gamă de modele, pentru a amenaja spațiul conform propriului stil.

În noul catalog, clienții au la dispoziție o ofertă diversă de unelte, materiale de construcții, vopseluri și soluții pentru pardoseală, pentru reîmprospătarea spațiului exterior, dar și pentru retușuri de interior.

Atât profesioniștii, cât și amatorii de grădinărit și peisagistică vor găsi în noul catalog Praktiker toate produsele de care au nevoie pentru un proiect de succes. În plus, cei care sunt în căutarea unor recomandări pentru îngrijirea grădinii primăvara, pot găsi inspirație online, accesând pagina https://goo.gl/TYvCbY.

Practic, de nerefuzat

Noul catalog poate fi consultat în format electronic pe www.praktiker.ro/catalog-produse, dar și în format tipărit, în magazinele Praktiker. Câteva dintre produsele recomandate din ofertă sunt:

➢ Pachet motocultor 5,15 kW (7CP), motor în patru timpi, dotată cu roți de cauciuc și plug umplut

➢ Pomi fructiferi mix, de diferite soiuri cu înălțime între 0,5 și 1 m

➢ Gazon universal

➢ Coș de picnic pentru două persoane

➢ Set de mobilier din trei piese Rosario, cu masă și două scaune

➢ Pistol de vopsit, 500 W, cu rezervor de 700 ml

Pentru a le oferi clienților cel mai bun start la începutul unui nou proiect, Praktiker pune la dispoziție diverse modalități de plată, printre care și achitarea în până la 12 rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Crestere de 1,54% la tarifele gazelor naturale pentru populatie Crestere de 1,54% la tarifele gazelor naturale pentru populatie
Proprietari Proprietari
Locatarii din Bucuresti fac 200 de reclamatii pe zi Locatarii din Bucuresti fac 200 de reclamatii pe zi
La cumparaturi de case, cu creditul in buzunar La cumparaturi de case, cu creditul in buzunar
Colectorul anticalcar de la Tefal, arma ta secreta pentru sesiuni rapide de calcat Colectorul anticalcar de la Tefal, arma ta secreta pentru sesiuni rapide de calcat
Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata

Vezi mai multe articole